Tag, vragenlijstjesEen poosje geleden kwam ik de Disney Dilemma Tag, gemaakt door Ricardo van de blog Readalong tegen. Zelf ben ik nu niet een belachelijk grote Disney fan, maar ben er wel mee opgegroeid, heb twee dochters die het erg leuk vinden en we zijn naar Disney geweest eerder dit jaar… alle reden dus om deze Tag in te vullen!

Hier komen de vragen en mijn antwoorden op de De Disney Dilemma Tag…

Vraag 1: Elke dag een Disney film kijken of elke dag in een attractie in Disneyland moeten?
Dan kies ik toch voor elke dag in een attractie in Disneyland moeten… ben niet zo’n tv kijker en stilzitten is ook niet echt mijn ding! Nadeel is wat dat we niet in de buurt wonen en de kosten zo hoog zouden worden 😉

Vraag 2: Een giftige appel eten of je prikken aan het spinnewiel?
Prikken aan het spinnewiel, okay het doet wat pijn maar vervolgens heel lang slapen… ja daar kies ik dan maar liever voor! Die appel spreekt me niet zo aan, appel is al niet mijn favoriet.

Vraag 3: Deze film mag je never nooit meer kijken: Kies je 101 Dalmatiërs of Pinokkio?
Dalmatiërs, ik vind die film minder leuk en vind de personage cruella de vil niet zo leuk. Pinokkio ja, ook niet dé film maar voor mij (en mijn gezin) meer favoriet!

Vraag 4: Alles in ijs kunnen veranderen zoals Elsa of de magische krachten van de goede Feeën?
Absoluut magische krachten van de goede Feeën! Ijs is leuk, maar ik kan er niet zoveel mee… geef mij maar wat meer mogelijkheden!

Vraag 5: Voor altijd als Donald Duck praten of altijd Let It Go uit Frozen zingen?
Dan maar praten als Donald Duck! Ik zou echt niet zonder praten kunnen… dan liever op een ‘eigenaardige’ manier als niet praten!

Vraag 6: Jij bent de slechterik. Ben je Frodo uit de klokkenluider of Jafar uit Aladdin?
Ik zou het niet weten… ze zijn beide verschrikkelijk in mijn herinnering. Maar als ik dan echt moet kiezen denk ik dat ik voor Jafar zou gaan. Waarom? Geen idee! Een gevoel.

Vraag 7: Voor altijd op repeat in je hoofd: It’s a Small World of Supercalifragilisticexpialidocious?
Moeilijk! Beide even irritant, maar voor Supercalifragilisticexpialidocious heb ik nog wel wat oefening nodig voor de ander niet. It’s a Small World zat al in mijn hoofd na één minuut in het bootje, kortom doe maar Supercalifragilisticexpialidocious!

Vraag 8: Welke Disney prinses kies je?: Pocahontas of Merida?
Merida kende ik niet eens… tot we in Disney waren! Geen film gezien dus nog hiervan. Daarom kies ik dan maar voor Pocahontas.

Vraag 9: Je stem weggeven aan Ursula en nooit meer praten of altijd struikelen over je te lange Rapunzel haar die je niet mag afknippen?
Deze zou je kunnen weten als je de eerdere vragen hebt gelezen.. ik en niet meer kunnen praten, verschrikkelijk! Voor mijn omgeving wellicht een verademing, maar ik zou niet zonder kunnen dus doe mij het haar maar dat knopen we wel op 😉

Vraag 10: Je favoriete Disney film nooit meer zien of je favoriete Disney song nooit meer luisteren?
Is me eigenlijk om het even, er zijn zo veel films en zoveel liedjes! Als ik een keuze moet nemen zou ik toch zegen laat mijn favoriete Disney song maar zitten dan.

 

Een erg leuke en best luchtige tag! Wil je De Disney Dilemma Tag overnemen? Vermeld dan Ricardo, de bedenker van de tag in je bericht!

Ben jij een Disney fan, vindt je het wel ‘okay’ of vindt je het helemaal niets? Ik ben benieuwd!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge