Vorige week, eerste Paasdag gingen de oudste en ik met de een vriendin en har dochter naar Disney on Ice. We hadden namelijk bij supermarkt Hoogvliet kaartjes gewonnen!
 
We besloten te gaan treinen, met de auto naar station Ede-Wageningen en vervolgens met de trein naar Utrecht Centraal om vanaf het station naar de Jaarbeurs te lopen. Het was erg geslaagd, al was het wel wat laat voor de dames… maar goed je moet er iets voor over hebben! Hier onder wat foto’s!De zaal is donker…
Daar zis Mickey en zijn Minni
Diep in de zee….
Vlinders en bloemen in het ‘land van Tinkerbell’


We hebben meer als genoten, wat was het leuk!!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge