Foto's gemaakt door onze oudste dochter!Met de kerst kreeg de oudste een kleine digitale camera. Ze fotografeerde er stevig op los, ze genoot er flink van en van de week was het kaartje vol. Er zat er een kaartje in waar slechts 512mb aan opslag mogelijkheid opzit, maar het resultaat was toch nog 150 foto’s!

 Ik zal de eerste hier neerzetten en later deze week nog eens wat. Ze vroeg me of er wel foto’s op ‘onze’ site mochten, dus hier komen de eerste! Het zijn er best veel… maar goed even voor het idee!

In en om het (vakantie)huisje…

     

Op het strand

Een rondleiding in winkelwagen door een Action…

Geweldig… het perspectief van een kind 🙂

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge