Dit keer een tas voor iemand anders, haar eerste draagdoek die ze nu eigenlijk niet meer gebruikt, maar uiteraard wel erg dierbaar. Haar ukkie heeft ze er veel in gedragen, het mocht een tas gaan worden!
 
Dat wilde ik wel voor haar doen. Joh het knippen in zo’n mooie doek *slik* maar goed éénmaal de eerste knip gezet ging het goed en dacht ik er maar niet meer over na 😉

Hier het resultaat! De tas is echt héél mooi gelukt!

Het mooie is… ik kan zelf ook nog zo’n tas maken, mocht namelijk zelf een stuk van de doek houden om ook een tas van te maken!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge