Okay, je wilt je kindje op de rug gaan dragen… maar hoe doe je dat met een jas of iets dergelijks? Nou natuurlijk is er aardig wat te koop, maar echt boven mijn budget zeg maar.
 
Dus kijk je de kunst af… voor nu een vest, later zal er toch ook een wat dikkere jas moeten komen. Maar wie dan leeft, wie dan zorgt 😉

Men neme een vest van de action en een fleece kleed van de wibra en je gaat passen en meten en kijken hoe je het mooi vind, zie foto’s!

Pop Anita, van de oudste mocht even ‘proefdraaien’ aangezien ons ‘draagobject’ slaapt!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge