Dragons Race to the EdgeEr staan al weer een poosje wat spulletjes in de kast waar wij als gezin niets mee doen, gekregen maar ongebruikt! Kortom… tijd om een nieuwe winactie op de site te zetten en een ander er blij mee te maken. Dit is overigens niet het enigste dat ik weg zal gaan geven, er komen nog twee winacties aan binnenkort!

Dit keer een wat ‘stoerder’ artikel om te winnen! De ervaring is inmiddels dat er ook meiden zijn die het leuk vinden… het gaat om Dragon Race to the Edge Battle Dragons Power Pack!

Dragons Race to the Edge

De dragons nemen je mee de lucht in en ze kunnen het gevecht met elkaar aan gaan! Train de draken en speel de film na! In het pakket zitten vijftien draken (dragons), waaronder Toothless, Gronckle, Fireworm en meer! De vijftien verschillende dragons zitten in één verpakking, de draken zijn tussen de 4 en 10 centimeter groot.

Je kunt nu je eigen scenes naspelen met deze set van Dragons Race to the Edge!

Hoe doe je mee?

Echt veel is er niet voor nodig om deze set Dragons Race to the Edge te winnen!

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 24 februari 2017, 18.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk persoonlijk bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

33 comments

 1. Voor mijn draken fan dochter. Deze mini s heeft ze niet. Wel de grote tandloos en die blauwe draak van dag meisje. Wist je dat morgen of zaterdag nieuwe afleveringen komen op netflix?

 2. Wat een heerlijk cadeau. Onze jongste acht jarige zoon zou hier uren mee kunnen spelen.. en helemaal als hij het krijgt zodra hij (en dat is in april schat ik in) als hij mag afzwemmen voor zwemvaardigheid 1….

 3. Zowel mijn zoon als dochter zijn gek op dino’s en draken. Ze zijn erg blij dat we sinds kort Netflix hebben omdat daar de serie te zien is. Met die draakfiguren kunnen ze hun eigen verhalen bedenken of naspelen wat ze op tv zagen.

 4. Zo daar zou mijn zoon een gat in de lucht van springen als hij die wint hij kijkt dit echt altijd op Netflix en maakt niet uit hoevaak hij de afleveringen al gezien heeft hij kijkt ze stug nog een keer!

 5. wat een leuke actie; zoonlief is bijna jarig en dit zou een leuk extra cadeautje zijn, dus ik doe graag mee voor hem. ik volg/like via fb en instagram. liefs melissa

 6. Geweldig, dit vindt mijn kleinzoon vast fantastisch.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen en mijn kleinzoon blij te maken.

 7. Met zijn vier vleugels komt hij overal,
  in de lucht en door ‘t dal.
  Hij is stoer, een echte held,
  raast hij hard door het veld.
  Hij verslaat met gemak zijn vijand,
  en wordt daardoor de held van het land.
  Robin zou deze graag willen winnen,
  zodat de vliegavonturen kunnen beginnen.
  Veusteveul wat een super actie,
  daarom van ons een positieve reactie !
  Ons “draakje” Robin wil ze graag temmen,
  hij is zelf niet meer te remmen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge