Deze set van Dragons Race to the Edge is te winnen op Veusteveul!Er staan al weer een poosje wat spulletjes in de kast waar wij als gezin niets mee doen, gekregen maar ongebruikt! Kortom… tijd om een nieuwe winactie op de site te zetten en een ander er blij mee te maken. Dit is overigens niet het enigste dat ik weg zal gaan geven, er komen nog twee winacties aan binnenkort!

Dit keer een wat ‘stoerder’ artikel om te winnen! De ervaring is inmiddels dat er ook meiden zijn die het leuk vinden… het gaat om Dragon Race to the Edge Battle Dragons Power Pack!

Dragons Race to the Edge

Dragons Race to the EdgeDe dragons nemen je mee de lucht in en ze kunnen het gevecht met elkaar aan gaan! Train de draken en speel de film na! In het pakket zitten vijftien draken (dragons), waaronder Toothless, Gronckle, Fireworm en meer! De vijftien verschillende dragons zitten in één verpakking, de draken zijn tussen de 4 en 10 centimeter groot.

Je kunt nu je eigen scenes naspelen met deze set van Dragons Race to the Edge!

Hoe doe je mee?

Echt veel is er niet voor nodig om deze set Dragons Race to the Edge te winnen!

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 24 februari 2017, 18.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk persoonlijk bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.