Vandaag weer een ander schmink klusje gedaan… leuk 🙂 dit keer eens geen prinsesjes! Nou ja eentje, mijn eigen meisje, die wil altijd een prinsesje worden als ze geschminkt wordt.

Om 11.00 uur was ik er, er was nog een ander die ook de schmink verzorgde.. een wat jongere dame (19) die de opleiding grimeren volgt, okay dacht ik… heb ik weer! Maar ik kwam er niet slecht vanaf 😉

Hier onder weer wat plaatjes!

 
       
       

Voorlopig even niets in de agenda… tja ik zou nog gebeld worden door een carnavalsvereniging waarvoor ik de make up/schmink zou doen voor de ‘garde’ (of zoiets… geen idee hoe het precies heet). Maar afgelopen zaterdag nog even gesproken zouden deze week even bellen, maar niet dus. We zullen zien…

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge