Druk Druk Druk - LoesjeWat is het einde van het jaar toch altijd druk! We draaien overuren bij Speelgoedbank Wageningen, op het werk nadert het einde van het jaar, op school van de meisjes is er van alles te doen en iedereen lijkt te willen afspreken. Druk dus!

Elk jaar in oktober en november begint het ‘gedonder’ de agenda loopt voller dan vol, afspraken plannen is echt een hele opgaaf en ondertussen probeer je alle ballen in de lucht te houden. Inmiddels ben ik toe aan het nieuwe jaar, hopelijk keert halverwege januari de rust terug.


Vrijwilligerswerk en drukte!

De laatste dagen dat we open zijn voor klanten van Speelgoedbank Wageningen staan voor de deur, als dat voorbij is komt er al meer rust. Al moet er administratief nog wel wat gebeuren en ligt er een hele berg aangeleverd gebruikt speelgoed dat nagekeken, uitgezocht en schoongemaakt moet worden. Gelukkig zijn er meer vrijwilligers!

Dan is er nog de sportvereniging waar wat inzet van me wordt gevraagd, op het werk nadert het einde van het jaar, er zijn wat activiteiten in Wageningen rondom de feestdagen waar ik mijn steentje aan bij draag, er moeten draaiboeken gevuld worden en stukken nagekeken worden voor een andere vrijwilligers job.

Ik heb geen stress, daar heb ik geen tijd voorDe dingen die erbij horen…

Ik zwijg nog maar even over de details van familie bezoekjes, afspraken met vrienden, de ziekenhuisbezoeken met onze dochter, wekelijkse therapie die net opstart en andere dingen die we graag willen of zouden moeten doen. Elk jaar is het druk, dit jaar lijkt het alleen net even iets meer te zijn als anders.

Het is nu al weer begin december en het lukt allemaal nog! Al moet ik bekennen…. soms weet ik niet eens meer welke dag het is, sta ik wat verward en moeizaam op. Zeggen mensen ‘Tot morgen’ en vraag ik me af waarom? Zie ik ze morgen dan? Tijd om mijn overuren om te zetten in vrije uren!

Hebben jullie het ook zo druk rond deze tijd, nu het einde van het jaar in zicht komt?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

  1. Ik herken het wel dat deze periode zo druk is. Sinds dit jaar is het wat rustiger, omdat ik nog even zonder werk zit. Nu wel voor het eerst mét kind. De jaren ervoor had ik het druk zonder kind. Maar ik stel nu wel andere prioriteiten.
    Als de feestdagen voorbij zijn, dan kun je wel weer genieten van de rust. Al heeft die hectiek toch ook wel wat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge