cardcetera quotes cardsWat leuk! Zomaar een pakketje kaarten in de brievenbus… de reden? Mijn bucketlist! Op mijn bucketlist staat “Vaker ‘ouderwetse’ post versturen”. Astrid van Cardcetera stuurde me een erg leuk setje kaartjes op met een lief kaartje erbij! De kaartjes zijn zo mooi, prachtige foto’s met passende teksten, ik hou ervan! Kijk mee!

De reden dat “Vaker ‘ouderwetse’ post versturen” op mijn bucketlist staat is dat ik het leuk vindt ‘echte’ post te ontvangen en meer als genoeg postzegels heb liggen. Daarnaast is het gewoon leuk! Maar het doen is een ander verhaal… ik ben er kennelijk niet zo heel goed in!

cardcetera quotes cardsNu verstuur ik regelmatig pakketjes naar winnaars van win acties en daarbij schrijf ik eigenlijk altijd een kaartje! Maar gewoon ‘zomaar’ een kaartje, ik denk er gewoon niet aan… hoe simpel en snel het eigenlijk ook is. De afgelopen tien jaar is de post steeds meer gedigitaliseerd, helaas! Mede door het digitaliseren is de postzegel ook best prijzig geworden, op een kaartje moet al € 0,73 cent maar als ik eerlijk ben is er geen leukere post als gewoon een ouderwetse kaart!

Kaarten met quotes

Quotes zijn helemaal hip! Kijk eens op Facebook of Instagram en je zal met grote regelmaat quotes tegenkomen. Een kaartenlijn met deze bekende, inspirerende uitspraken kon dan ook niet ontbreken in het assortiment van Cardcetera. Met quotes als ‘Life is a story, make yours a bestseller’ en ‘A smile is the prettiest thing you can wear’ heb je voor elke gelegenheid de perfecte kaart in huis. Op de kaarten staat niet alleen een quote maar ook een prachtige foto die passend is bij de quote! Zorg ervoor dat je wat van deze kaarten op voorraad hebt, dan kun je altijd iemand verrassen met een passende kaart.


Een aanvulling op het intericardcetera quotes cardseur

De Quotes kaarten, die ook passen bij de huidige mindfulness-trend! De kaarten zijn leuk om te versturen maar ook voor de ontvanger zijn ze leuk. Naast dat het leuk is om ze te krijgen kan je ze ook een onderdeel maken van je interieur, ze zijn namelijk prachtig om in te lijsten.

De Quotes kaarten zijn los verkrijgbaar voor € 0,90 per stuk en per set van 9 stuks voor € 6,75.

De kaarten van Cardcetera

Sinds de oprichting van Cardcetera in 2011 geniet eigenaresse Astrid met volle teugen van de zoektocht naar unieke, bijzondere kaarten. Dit heeft geresulteerd in een enorme collectie kaarten van onder andere Aquarupella, Bildreich, Nouvelles Images en Editions des Correspondances. Daarnaast is er een eigen kaartencollectie: Cardcetera Cards, met onder andere de nieuwe Quotes kaarten.

Stuur jij nog wel eens echte post?

Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge