Deze week vieren we de verjaardag van onze oudste dochter, acht jaar al weer! Het lijkt nog helemaal geen acht jaar geleden en toch is het zo! Wat geef je een achtjarige met haar verjaardag?

Onze dochter is klein voor haar leeftijd maar toch al acht jaar. Als je dan nog op een Puky ‘kleuter’ fietsje zit, zo eentje met een vlaggetje voorop, zonder slot en zonder echte verlichting is niet leuk. Ondanks dat de fiets de goede maat is voor haar wil ze er echt niet meer op. Ze fietst graag, maar liever niet meer op dit bewuste fietsje, wat overigens begrijpelijk is voor een meisje van acht.
 

 
We gingen met ons gezin naar Profile Peerenboom en keken daar naar een andere fiets, we werden op een prettig manier geholpen en onze dochter heeft fietsen ‘gepast’ van Puky 20 inch fietsen bleken er twee varianten te zijn die wat ‘groter’ en ‘stoerder’ ogen, met verlichting, slot, zelfs versnellingen en een ‘grote meiden’ look. Ook was er nog een fiets van het merk Loekie, daar viel ze echt niet voor… dus werd het (ondanks dat er roze aan de fiets zit) onderstaande!
 
 
 
Inmiddels heeft ze haar eerste ritjes op de fiets gemaakt, ze is erg blij! En nog een mooi positief punt aan de fiets, hij heeft versnellingen dat maakt het fietsen voor onze dochter (die praktisch altijd lichamelijk moe is) minder vermoeiend.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge