Nog niet zo lang geleden schreef ik dat de herfst niet mijn favoriete seizoen is, veel regen, wind en storm eigenlijk zoals het de afgelopen dagen is geweest. Dat weer waarop je niet even lekker op de fiets stapt omdat je eraf waait of je bij thuiskomst meteen kan omkleden. Maar soms, zitten er prachtige herfstdagen bij!

Zomerse herfstdag

De jongste had een vriendinnetje te spelen en het was zulk mooi weer dat we na een dagje school en werk wel zin hadden om lekker naar buiten te gaan. Eerst naar huis, tassen wegbrengen en wat drinken. Daarna op naar een speeltuintje vlak bij, helemaal in herfstsfeer tussen de bruine bladeren en de vallende bladeren!

Schommelen tussen de herfstbladeren Aan het duikelrek onder de bomen

Lekker schommelen, glijden en op het duikel rek! Daarnaast natuurlijk met bladeren gooien en eikeltjes zoeken, ze zijn zo klein dit jaar de meiden vinden dat prachtig.

Soms is het prachtig zo'n herfst dag

Mijn mening en gevoel van mijn eerdere blog, ‘typische Nederlandse blog over het weer‘ is niet veranderd. Maar ik realiseer me dat ik zo nu en dan toch echt wel kan genieten van de herfst, voorwaarde is wel dat het niet te nat en winderig is!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge