Manlief loopt eigenlijk altijd met ‘mijn’ blauwe met roze tas, hij vindt het geen enkel probleem maar tja toch… dus ging ik weer eens naar de markt en kocht daar onderstaande stofjes.

Best wel stoer voor een papa, druk maar okay… je moet iets! Druk bezig geweest, besloten geen voering in de banden te doen (wat ik beter wel had kunnen doen) en wat denk je… de tas is nog nooit in gebruik geweest.
Hij pakt liever ‘mijn’ tas, die is al gevuld met alles wat nodig is… en tja ergens heeft hij gelijk!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge