De meeste van jullie weten wel dat wij de jongeste dragen in een draagdoek of in de beco…. nu is een ‘gewone’ tas daarbij niet zo handig. Nu hebben ze daar wat opgevonden, namelijk een draagtas (hoe simpel kan het zijn) online zijn patronen en werkbeschrijvingen te vinden en zo begon ik enkele maanden geleden aan ‘mijn’ eerste tas…. inmiddels zijn er al heel wat gemaakt hier! Hieronder de laatst gemaakte, vers van de pers 😉

Mijn draagtas van een draagdoek (girasol riemu blue weft), het was een projectje met allemaal ‘restjes’ verder dus niets nieuws gekocht voor deze tas, alles komt uit de kast zeg maar.

Ik ben er blij mee en dochterlief vind hem ‘super vrolijk’ zoals ze zelf zegt! 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge