Mijn eerste baantje(s) dat zijn er een aantal! Tijdens mijn schooltijd heb ik namelijk een aantal baantjes gehad, zodra het mocht ging ik aan het werk. Destijds begon ik met het wegbrengen van tijdschriften en tv gidsen via Media Express, later volgde er nog wel een aantal baantjes en dat alles naast school en alle andere bezigheden.

Voor het gemak nemen we alleen even de baantjes waar ik iets voor terug kreeg, vrijwilligerswerk blijft buiten beschouwing!

Mijn allereerste baantje

Tijdschriften en tv gidsen rondbrengen in Wageningen was mijn eerste baantje, van die hele grote grijze fietstassen op de fiets en gaan! In sommige wat lastigere wijken of ‘niet zulke prettige’ straten kwam mijn vader me helpen destijds. Best een sport toen…. maar hé ik verdiende wat geld!

Het plakken van de adres stickers moesten we ook doen, daar hielp mijn moeder dan weer mee! Kortom, eigenlijk verdiende we het geld met het hele gezin. Twee dagen per week moest er bezorgd worden, heel wat uurtjes heb ik ermee rondgelopen!

Ondertussen…

Ondertussen ging ik ook zo nu en dan aan de slag bij een ruitersport zaak daar werkte ik niet voor geld maar voor spullen en lessen. Daar heb ik het zo naar mijn zin gehad en veel geleerd, blijft leuk om daar op terug te kijken! Van inpakken tot mee naar de groothandel om inkopen te doen.

Daarna!

Op een gegeven moment was het wel klaar met het bezorgen van de tijdschriften en kon ik op een gegeven moment aan het werk bij een supermarkt als caissière. Het was een wat kleinere buurtsuper dus leuk contact en gezelligheid, naast het harde werken! Of het nu Koninginnedag was of een ‘gewone’ zaterdag, ik zat droog en kon gewoon lekker doorwerken en mijn geld verdienen!

Vaak werkte ik op dagen en tijden dat andere niet wilde werken, ik vond het allemaal prima!

Full time

Vervolgens ben ik ‘gewoon’ gaan werken, eerst via het uitzendbureau verschillende baantjes gehad, toen door naar een baan bij een groot software bedrijf. Vanuit dat software bedrijf werden we met een groep collega’s overgeplaatst naar een ander bedrijf. Na een aantal jaren ben ik (enigszins gedwongen) met een andere baan gestart waar ik nu nog altijd werk als administrateur.

Wat was jou eerste baantje? Vertel het me, ik ben benieuwd!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. HIer ook met de krantentassen in de weer. Eerst het Bennekom Nieuwsblad, daarna het AD. Vervolgens vond ik een schoonmaakbaantje in de avonduren. Dat was wel relaxt. Oh man ik heb zoveel banen gehad. Bij de Maxis in Ede, de AH in Bennekom, bij een notaris en een fotograaf. Als medisch secretaresse in het ziekenhuis, in een serviceflat voor ouderen als receptioniste en nog een blauwe maandag bij een hoortoestellenzaak. Daarna kwamen het UWV en de gemeente en nu dus de WIA. Wat een waslijst hahahaha.
    Marion onlangs geplaatst…Mijn grote droomMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge