Ik moest en zou zelf een draagtas maken, ging naar de markt in Arnhem omdat ik op woensdag hier in Wageningen maar niet kon beslissen wat ik wilde.
Dus hup richting Arnhem, meisje op mijn rug in de doek, de oudste op de peuterspeelzaal (oma haalde haar daar weer op) en zoeken maar! Ik kocht een dunne jeansstof en een roze voering. Het leek me praktisch om met slingeringen te werken ipv knopen dus daar ging ik helemaal voor. Het heeft me wat energie gekost deze tas, maar het is gelukt!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge