Cadeau voor de leerkrachtWij geven de leerkrachten van onze dochters drie keer per jaar een kleinigheidje, gewoon omdat ze veel voor onze meiden doen. De oudste heeft vanaf het begin af aan extra hulp nodig en dat krijgt ze waar dat mogelijk is. Daarnaast zijn we van mening dat het werk dat de leerkrachten verzetten best eens wat sympathieker beloond mag worden. Daarom dus een aantal keren per jaar een kleinigheidje. Nu maakte we een einde schooljaar cadeautje!

Wat geef je een leerkracht als dank?

Het blijft lastig wat je elke keer weer gaat geven, helemaal als je meerdere jaren dezelfde leerkracht tegenkomt. Het is wel een soort van sport wat dat betreft!

We leggen de lat best wel hoog, we doen de cadeautjes niet af van een simpel bezoekje aan de winkel. De kinderen denken mee en het mag best gekocht worden, maar dan moet er ook wat mee gedaan worden. Voor de afsluiting van school jaar 2014/2015 hebben we als bedankje alleen de versiering aangebracht op de gekochte spullen.

Bij de Zeeman kochten we kleine sorteerbakken, daarna zijn we richting de Action gegaan om de inhoud te kopen voor de sorteerbakken en we kochten een notitieblokje. Thuis zijn de meiden alles in de sorteerbakken gaan doen en hebben ze het versierd met tape! Zie hier het resultaat!

Cadeau voor de leerkracht

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge