Schooljaar is bijna ten eindeNou ja einde schooljaar… nog niet helemaal, ze hebben nog ‘verplichtingen’ op school! Van les krijgen komt niet meer zoveel volgens mij, gezien de lading schriften en werkboekjes in de tas van de oudste denk ik ook niet dat er veel meer is te doen.

 

Schooljaar bijna ten einde!

Vandaag hebben ze ‘eindfeest’ ze gaan dan met de hele school leuke dingen doen. De oudste groepen doen levend stratego en tot en met groep vijf doen ze allerlei activiteiten op een sportvereniging in de buurt.

En verder? Ze hebben nog een dag Streetwise lessen van de anwb, de oudste heeft nog een juf/meesterfeest en op vrijdag zijn ze vrij! Daarnaast zijn alle schriften en werkboekjes al thuis en moeten de spullen in de klas ingepakt worden voor verhuizing. Kortom, ze zijn druk… maar niet met ‘schoolwerk’!

Vakantie van hobby’s

Schooljaar is bijna ten eindeInmiddels heeft onze jongste haar laatste zwemles voor dit schooljaar gehad, de oudste ook haar laatste ‘echte’ training en de laatste musical les. Kortom… met het sporten en de hobby’s is het al vakantie! Ergens wel lekker, niet hoeven rennen en vliegen vanuit het werk en school, maar gewoon even ‘standje relax’.

Al moet ik bekennen, de meisjes denken er wat anders over… die hadden juist in de vakantie lekker meer willen dansen en zwemmen, helaas voor hen willen de dansdocenten en zwemtrainers ook vakantie!

Vrij, werken, vakantie

Na volgende week, vanaf 8 juli zijn ze vrij van sport, hobby’s en school… dat zal even wennen zijn, maar tegelijkertijd ook wel even fijn! Even niets!

De meisjes gaan de eerste week van hun vakantie naar oma toe op mijn werkdagen, daarna is de man in huis vrij en de laatste drie weken ben ik vrij! We gaan genieten van rust en ondertussen leuke dingen doen (ook wel wat minder leuke dingen als opruimen, schoonmaken en klussen in huis).

Hebben jullie ook bijna vakantie?
Wat gaan jullie doen in de zomervakantie?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

6 comments

  1. Wij gaan dit jaar niet op vakantie. Maar gaan genieten in en om huis en dagjes weg.
    Ook hier aftellen naar de laatste schooldag. Allemaal leuke dingen op school, verjaardagsfeestjes her en der, sporten wat langzaamaan stopt.
    Oudste laatste weekjes basisschool, eindmusical etc.
    Druk druk maar wel heel leuk allemaal.

  2. Onze jongste blijft zoveel mogelijk naar de dagopvang gaan en de oudste mag 3 dagen in de week naar naar vakantieschool en een week logeren bij opa en oma en twee wekende logeren bij het gastgezin.
    Manlief is druk bezig met zijn studie PHP en dit gaat de vakantie ook door en ikzelf ben zwanger en ben van plan heel erg weinig te doen tijdens de hitte en lekker genieten van de baby in de buik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge