Ik moet toegeven, het heeft een aantal jaren geduurd… maar ik heb nu toch echt gekozen voor een eigen domein, een eigen plekje op het internet. Als een berg zag ik er tegenop, hoe moet ik het aanpakken en kan ik dat wel?

Na veel en lang zoeken op internet, kijken en navragen bij andere bloggers toch besloten over te stappen op een eigen domein. Vervolgens opzoek naar een betaalbare maar goede organisatie voor de domeinregistratie en hosting.

Just Host

Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij Just Host, binnen enkele uren was mijn nieuwe plekje op internet beschikbaar en zelfs mijn gegevens van de wordpress.com blog zijn overgezet! Een goede duidelijke mail met uitleg en goede en snelle hulp indien nodig.

Binnen enkele dagen ben ik nu zover dat ik nooit meer terug wil! Het werkt ‘achter de schermen’ hetzelfde als wordpress.com alleen nu op mijn eigen plekje en meer mogelijkheden.

Welkom op mijn nieuwe plekje!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge