De heerlijke merino wol was al een poosje binnen,
maar de poncho maken kwam er maar niet van….
Maar nu is hij klaar, eindelijk zoals onze jongste zei…
Ze is er blij mee, naast dat hij leuk is, is het lekker warm en voor mij was het héél prettig om mee te haken! Wat haakt dat spul lekker 🙂
 
En ja… ze is er blij mee 😉

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge