Eten op Rolletjes WageningenVoor de vierde keer komt Eten op Rolletjes naar Wageningen! Van 31 augustus t/m 2 september 2018 zijn ze te vinden in De Dreijen met maar liefst dertig foodtrucks, live muziek en vermaak voor de kinderen. Tijdens deze dagen zal er een tijdelijk, feestelijk openluchtrestaurant te vinden zijn! Ontdek nieuwe smaken, plof lekker neer op een picknickkleed of maak vrienden aan één van de grote tafels in het openluchtrestaurant! En weet je wat nog leuker is? Ik mag 3x 5 muntjes weggeven, hoe je mee kan doen lees je onderaan deze blog!

Eten op Rolletjes is dit jaar begonnen in mei en was eerder dit jaar al te vinden in Hilversum, Ede, Alkmaar, Arnhem, Haarlem, Deventer, Purmerend en Zeist. Wageningen is de laatste plek waar Eten op Rolletjes dit jaar te vinden zal zijn!

Eten op Rolletjes Wageningen

Eten op Rolletjes WageningenVanaf vrijdag 31 augustus is het zover, dan wordt het (tijdelijke) feestelijke openluchtrestaurant van Eten op Rolletjes geopend!

Het is hopen op fantastisch weer zodat je lekker in de buitenlucht kan genieten van muziek, vermaak, eten & drinken. Er staan zo’n dertig foodtrucks met ieder zijn of haar eigen specialiteit. Er is aanbod voor iedereen en elke portemonnee! Verder is er (live) muziek en vermaak voor de kinderen.

Neem je picknickkleed mee en geniet van de omgeving, het eten en elkaar! Neem plaats aan één van de grote houten tafels en maak nieuwe vrienden. Ga met de kinderen kijken bij de ballonnen clown, Aap van Poot poppenkast of laat je schminken door Face Fantasy.

Behalve de foodtrucks, muziek en vermaak voor de kinderen zijn er ook speciale biertjes en bijzondere wijnen! Ga lekker eten en drinken, laat je verrassen en geniet van de muziek.

Goed om te weten

Eten op Rolletjes WageningenEntree, openingstijden en bereikbaarheid

Toegang tot het openluchtrestaurant van Eten op Rolletjes Wageningen is helemaal gratis. De entree is te vinden aan de Dreijenlaan11, Wageningen

Alweer het derde jaar in Wageningen! Van 31 augustus t/m 2 september strijkt Eten op Rolletjes neer in De Dreijen om daar het feestelijk openluchtrestaurant met dertig foodtrucks en live muziek te openen! De foodtrucks bereiden het eten op vrijdag 31 augustus van 16.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 13.00 tot 23.00 uur en op zondag van 13.00 tot 22.00 uur!

Rondom Arboretum de Dreijen is genoeg (gratis) parkeermogelijkheid. Maar kies bij voorkeur voor lopen of met de fiets.

Betalen op het festivalterrein

Er staan kassa’s waar je breekmuntjes kan kopen, met deze muntjes kan je dan eten en drinken kopen op het festivalterrein. De muntjes kunnen met pin of contant worden afgerekend bij de kassa’s. Op het terrein is geen pinapparaat aanwezig.

De muntjes zijn niet inwisselbaar, maar je kan ze wel gebruiken op de andere festivals van Eten op Rolletjes.

Eten op Rolletjes WageningenGlaswerk, eigen eten & drinken en belangrijke informatie!

Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje voor een hard plastic glas welke je het hele festival kan gebruiken. Is je glas vies of wil je een ander glas, deze kan bij de bar gratis omgeruild worden. Er zit geen statiegeld op het glas, het glas kan je dan ook mee naar huis nemen.

Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan, er is genoeg verkrijgbaar bij de vele eet en drink gelegenheden.

Voor alle overige belangrijke informatie kan je op de site van Eten op Rolletjes kijken!

Win 5 muntjes twv € 13,25!!

Hoe doe je mee? Dat is heel simpel!

Eigenlijk hoef je helemaal niet zoveel te doen… alleen even onder deze blog laten weten dat je mee wil doen! Op 30 augustus maak ik de winnaars bekend en geef ik je naam door aan Eten op Rolletjes zodat de muntjes bij de kassa in Wageningen voor je klaarliggen!

Deze win actie loopt tot en met 30 augustus 2018, 16.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail, zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Ook zal de winnaar bekend worden gemaakt op de Facebookpagina van Veusteveul.

*Afbeeldingen zijn afkomstig van Eten op Rolletjes.

Leuk artikel Veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

34 comments

  1. graag doe ik ook mee om de muntjes te winnen! Vorig jaar voor het eerst geweest, vond het toen erg gezellig en lekker. Dus dit jaar gaan we zeker weer.

  2. Jazeker dat wij gaan!! Het 4e jaar. we hebben al met de buurtjes afgesproken en maken er een hele gezellige middag van.. Hopelijk werkt het weer mee 🙂

  3. Leuke blog! Ik ben heel benieuwd naar het festival, dit wordt mijn eerste ervaring met eten op rolletjes. Mijn vriend is dit weekend jarig, dus het zou super leuk zijn om de muntjes aan hem kado te kunnen doen! Veel plezier dit weekend!

    Groetjes,
    Renske

  4. Wat leuk zo’n winactie zo lokaal, ik doe mee Nathalie! Ik ga altijd met veel plezier naar het festival en een extra bijdrage maakt toch weer voordeliger 🙂

  5. Vorig jaar een groot succes dus dit jaar zeker weer. En hetzelfde bandje staat er weer dus dan is het helemaal geslaagd. Uiteraard zou ik graag de muntjes winnen, dan zitten er dit jaar misschien wel twee crepes in…

  6. Dat lijkt me gaaf! We zijn dit jaar met ons gezin uit Haarlem hierheen verhuisd, en moeten nog een beetje wennen. Dus een supergelegenheid om sfeer te proeven en mensen te leren kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge