Normaal gesproken ben ik ‘administrateur’ maar ik geef toe… het is af en toe een uitdaging, maar er zijn nog leukere uitdagingen! De afgelopen dagen en komende dagen ben ik zoals eerder ook wel schreef vrijwilliger bij Wageningen 45. Een drukke, intensieve maar erg leuke tijd met veel andere ‘collega’s’ proberen we er een aantal mooie dagen van te maken!

 
Een aantal maanden ben ik nu bezig, de laatste weken werk ik ook zo nu en dan op kantoor en zijn er veel afspraken (en mailtjes ;)). Vanaf  gisteren, 1 mei zitten we veel op het terrein van de universiteit, ‘De Dreijen’. Het was alleen horeca was de planning, inmiddels zijn er weer taken bijgekomen, ik zie het als een uitdaging en een feestje.

Even niet al te veel cijfertjes, maar gewoon lekker aan het werk… dingen regelen en samenwerken met veel mensen!

Dus als jullie me missen, je weet waar ik te vinden ben 😉

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge