Blog dingen, bloggerslife, bloggen, hobbyAls je regelmatig langs komt op Veusteveul merk je dat er de laatste weken niet elke dag van de week een nieuw bericht verschijnt. Dat klopt! We hebben wat ‘enerverende’ weken gehad en nog gaat het wat wisselend, het bloggen moet je zo nu en dan wat loslaten en dat heb ik gedaan. Door gebeurtenissen maakt het dat ik niet elke dag zin heb om achter de laptop te kruipen en dat is prima!

 

Rust, best lekker!

Aan inspiratie geen gebrek…

Inspiratie genoeg, er staan genoeg concepten en ideeën klaar maar geen tijd en soms geen zin om het uit te werken. Ook als het gaat om samenwerkingen komen er best leuke dingen voorbij. Maar eerlijk is eerlijk, momenteel ga ik alleen samenwerkingen aan die ik écht leuk vind.

Anders als bloggen

Naast mijn blog werk ik ook voor een werkgever, heb ik wat ontwerp werk gedaan, doe ik best veel vrijwilligerswerk en is er natuurlijk ook mijn gezin. Dat laatste is het belangrijkste, de laatste tijd is er gewoon nog even wat extra tijd samen nodig en dat doen we dan ook.

Er blijft zo’n drie tot vier keer per week een artikel online komen, als er tijd, zin en geschikte content is komt er vaker iets online!

Wat gewoon doorgaat…

Er zijn dingen op internet, social media die elke dag doorgaan! Elke dag verschijnt er minimaal één nieuwe foto op de Instagram account van Veusteveul! Instagram is mijn meest favoriete kanaal, ik kan genieten van reacties maar vooral ook van foto’s van andere!

Elke schooldag komen de lunches, 10 uurtjes en het drinken van onze meiden. Ook gebeurtenissen of quotes komen er zo nu en dan voorbij. Vanuit Instagram gaan de foto’s ook naar de Facebookpagina en Twitter dus ook daar is het te volgen!

Wees gerust

Ik blijf bloggen!

Dit artikel zet ik online omdat er wat mensen waren die mij vroegen waarom er niet meer elke dag een blog online komt. Mijn doel is om drie tot vier artikelen per week te plaatsen. De laatste maanden is het nagenoeg dagelijks geweest en daar wordt kennelijk waarde aan gehecht!

Leuk om te lezen natuurlijk, echter dagelijks bloggen is voor mij geen must. Aangezien bloggen een (wat uit de hand gelopen) hobby is wil ik het vooral leuk houden. Artikelen die ik online zet, komen online omdat het bij mij en daarmee bij Veusteveul past.

Als jij blogger bent, hoe vaak komt er bij jou een blog online? En voelt het als een verplichting of gewoon omdat je het leuk vindt?