Blog DingenAls je regelmatig langs komt op Veusteveul merk je dat er de laatste weken niet elke dag van de week een nieuw bericht verschijnt. Dat klopt! We hebben wat ‘enerverende’ weken gehad en nog gaat het wat wisselend, het bloggen moet je zo nu en dan wat loslaten en dat heb ik gedaan. Door gebeurtenissen maakt het dat ik niet elke dag zin heb om achter de laptop te kruipen en dat is prima!

 

Rust, best lekker!

Aan inspiratie geen gebrek…

Inspiratie genoeg, er staan genoeg concepten en ideeën klaar maar geen tijd en soms geen zin om het uit te werken. Ook als het gaat om samenwerkingen komen er best leuke dingen voorbij. Maar eerlijk is eerlijk, momenteel ga ik alleen samenwerkingen aan die ik écht leuk vind.

Anders als bloggen

Naast mijn blog werk ik ook voor een werkgever, heb ik wat ontwerp werk gedaan, doe ik best veel vrijwilligerswerk en is er natuurlijk ook mijn gezin. Dat laatste is het belangrijkste, de laatste tijd is er gewoon nog even wat extra tijd samen nodig en dat doen we dan ook.

Er blijft zo’n drie tot vier keer per week een artikel online komen, als er tijd, zin en geschikte content is komt er vaker iets online!

Wat gewoon doorgaat…

Er zijn dingen op internet, social media die elke dag doorgaan! Elke dag verschijnt er minimaal één nieuwe foto op de Instagram account van Veusteveul! Instagram is mijn meest favoriete kanaal, ik kan genieten van reacties maar vooral ook van foto’s van andere!

Elke schooldag komen de lunches, 10 uurtjes en het drinken van onze meiden. Ook gebeurtenissen of quotes komen er zo nu en dan voorbij. Vanuit Instagram gaan de foto’s ook naar de Facebookpagina en Twitter dus ook daar is het te volgen!

Wees gerust

Ik blijf bloggen!

Dit artikel zet ik online omdat er wat mensen waren die mij vroegen waarom er niet meer elke dag een blog online komt. Mijn doel is om drie tot vier artikelen per week te plaatsen. De laatste maanden is het nagenoeg dagelijks geweest en daar wordt kennelijk waarde aan gehecht!

Leuk om te lezen natuurlijk, echter dagelijks bloggen is voor mij geen must. Aangezien bloggen een (wat uit de hand gelopen) hobby is wil ik het vooral leuk houden. Artikelen die ik online zet, komen online omdat het bij mij en daarmee bij Veusteveul past.

Als jij blogger bent, hoe vaak komt er bij jou een blog online? En voelt het als een verplichting of gewoon omdat je het leuk vindt?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

 1. Bloggen is mijn hobby, en dat wil ik ook zo houden dus ik zie het absoluut niet als een verplichting. Er komt iets online als ik daar zin in heb, op een moment dat ik daar zin in heb. Dat is op het moment wel bijna dagelijks, al sla ik gerust een dagje (of twee) over als het me niet uit komt. En ook geen vaste tijden voor mij.
  Doe lekker rustig aan hoor!
  Jenn onlangs geplaatst…Minder vlees, een updateMy Profile

  1. Als ik een artikel schrijf komt het de volgende ochtend online… ik probeer wel consequent om 06.00 uur een artikel te laten verschijnen, maar inderdaad niet omdat het moet elke dag. De laatste maanden was er dagelijks een artikel omdat er veel inspiratie en genoeg tijd was. Nu ligt dat even anders, maar wie weet!

 2. Bloggen moet wel leuk blijven. Als ik het druk heb, dan is bloggen ook het eerste dat erbij inschiet. Hoe jammer ik dat dan ook vind. Je kunt nou eenmaal niet alles te gelijk en moet je toch prioriteiten stellen. Bij mij komen wekelijks 3 blogs online (maandag, woensdag, vrijdag). Ik zou wel meer willen, maar ook ik heb daar gewoon geen tijd voor.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Zomerdoelen 2017My Profile

 3. Precies! Het is nog altijd leuk… maar bloggen is iets wat ik dan wat eerder naast me neer zou moeten leggen als het (te) druk is. Mijn streven is net als jij, drie (tot vier) keer per week maar als het vaker is, is het ook goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge