Dag twee, Quotes - #30DayBlogChallengeNLMijn favoriete quotes, het tweede onderwerk van de #30DayBlogChallengeNL waar ik aan mee doe! Er zijn teveel leuke quotes en spreuken waar ik wel iets mee heb, kan of die sterk bij mij passen! 

Bewust heb ik gekozen voor een aantal Nederlandstalige en een enkele Engelstalige quotes en spreuken, bewust omdat het om een Nederlandse Challenge gaat.

 

 

Quotes - Creatieve mensen hebben gene rommel, creatieve mensen hebben overal ideeën liggen!Creatieve mensen hebben geen rommel, creatieve mensen hebben overal ideeën liggen

Dit is er dus zo eentje die echt bij me past… ik ben, al zeg ik het zelf best creatief. Dit zorgt er soms alleen voor dat ik overal spullen heb slingeren, is het niet gewoon in het zicht ligt het wel opgestapeld in de kast.

 

 

Quotes - Het wachten is niet het ergste, de onzekerheid of het ooit goed komt maakt het lastigHet wachten is niet het ergste… de onzekerheid of het ooit goed komt maakt het lastig

We hebben de afgelopen jaren heel wat moeten wachten en afwachten, de onzekerheid kan mij echt gek maken! De grootste vraag is dan vaak ook weer, komt het wel goed?

 

 

Quotes - Geluk bestaat niet uit het hebben van veel, maar uit het tevreden zijn met weinig.Geluk bestaat niet uit het hebben van veel, maar uit het tevreden zijn met weinig

Gewoon mooi en zo waar, de uitvoering is soms wat lastiger!

 

 

 

 

Quotes - What ever you decide to do... make sure it makes you happyWhat ever you decide to do… make sure it makes you happy

Dit klopt, alleen het zelf ook doen. Vaak denk ik te veel na over wat andere zouden doen of hoe andere er over zullen denken als ik een bepaalde keuze maak. Ik zou denk ik wel wat vaker keuzes mogen maken waar ik echt blij van word!

 

 

 

Quotes - Blijf jezelf er zijn genoeg anderenBlijf jezelf, er zijn genoeg anderen

Dit is iets dat ik als eerste roep als mensen mij mailen over het bloggen en wat mijn advies is, denk dat dit echt mijn belangrijkste tip is. Doe wat bij jou past en wat jij leuk vind…

Behalve voor bloggen is dit ook van toepassing op het gewone leven, waarom je anders voordoen als dat je bent?

 

Quotes - Wacht niet op het prefecte moment maar pak het moment en maak het perfectWacht niet op het perfecte moment, maar pak het moment en maak het perfect

Waar! Nu nog doen… ik ‘wacht’ te vaak in plaats van dat ik er zelf voor zorg dat het perfect is!

Welke quote of spreuk past er echt bij jou? Ik ben benieuwd!

 

Dit is het tweede artikel naar aanleiding van de #30DayBlogChallengeNL die HareMaristeit lanceerde.

30-DayBlogChallenge

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

8 comments

  1. Het wachten is niet het ergste… de onzekerheid of het ooit goed komt maakt het lastig, past eigenlijk ook wel bij mij. Ik heb geduld, veel geduld, maar geduld is niet hetzelfde als wachten op iets dat maar op zich blijft wachten. Daar kan ‘k dan ook helemaal turelure van worden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge