Bewerkte versie, groen_verkleind 600pxlOok voor februari heb ik besloten een blogje te schrijven over best bekeken artikelen en zoekopdrachten waardoor mensen op mijn site zijn gekomen. Eens per maand verdiep ik me hier in en krijg ik een beeld van hoe mijn blog het eigenlijk doet. Conclusie een tiental minder bezoekers maar wel meer views. Geen idee of dat goed is of niet, maar ik ben er blij mee!

Best gelezen artikelen van februari 2016

Net als in januari heb ik in februari veel berichten geplaatst, meer als mijn streven van drie tot vier per week. Kennelijk zijn mijn ideeën en inspiratie nog steeds niet op! Er staan wederom weer veel concepten klaar voor de komende tijd.

De best gelezen artikelen die ik in februari publiceerde zijn:

  1. AH Bestekzegels, het is bijna 14 februari!
  2. Winactie ~ Tricot rokjes
  3. Vermeer -pop door Wageninger
  4. Afvallen, op dieet of lijnen – #03/2016
  5. Zelf kleding maken ~ jurkjes, rokjes en shirtjes!

Gebruikte zoektermen februari 2016

Bij het bekijken van de statistieken van mijn blog zag ik de zoek termen staan. Op zich geen gekke zoektermen, maar toch leuk om even naar te kijken!

Top vijf zoekopdrachten Februari 2016 op veusteveul.nl

Het is leuk om te zien dat met zoekopdrachten toch ook oudere berichtjes boven komen ondanks dat ik destijds nog helemaal niet bezig was met of iets vindbaar zou zijn. Deze keer geen ‘gekke’ zoektermen!

Oudere berichten gelezen in februari 2016

Het lijkt vooral door zoekopdrachten te komen dat mensen bij mijn oudere berichten uitkomen. Ook lijkt het erop dat nieuwe bezoekers even mijn oude berichten hebben doorgelezen aangezien er echt aanzienlijk meer in mijn oude berichten (en pagina’s) is ‘gespit’.

  1. Wie ben ik?
  2. Pyjama ouders, ze geven geen goed voorbeeld!
  3. Jurkjes maken? Eindelijk ging ik aan de slag!
  4. Broodtrommel vullen – lunch kinderen
  5. Contact

Niet alleen mijn artikelen worden bekeken maar ook de pagina’s worden via het menu bekeken. Met “Wie ben ik” op de eerste plek als het gaat om oudere berichten die bekeken zijn in februari.

Het bloggen en schrijven is zo leuk, ik schrijf sinds 2004 maar nog nooit kreeg ik echt vee bezoekers. Sinds mijn nieuwe plekje op het internet groeien gestaagd de views en bezoekers, ik merk dat het toch leuker is om voor meer mensen te schrijven als voor alleen je familie en vrienden!

Hoe lang blog jij al? Kan jij ook zo blij worden van mensen die je blog lezen en reageren?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge