Voor de handwerkers onder ons… er zijn veel mensen die (net als ik) het liefste voor zo min mogelijk geld katoen, wol of acryl kopen. Goed genoeg en mooi genoeg om mee te haken of breien, maar financieel interessant.

De meeste die graag gebruik maken van low budget ‘wol’ weet nu waarschijnlijk wel waar ik het over ga hebben!

Low budget wol, Fenna!

Momenteel is er weer een ware ‘Fenna hype’. Wibra heeft net als de voorgaande jaren weer een aantal kleurtjes Fenna in de verkoop. Althans, als het beschikbaar is! Vaak is het al op voordat de meeste mensen überhaupt de winkel kunnen bezoeken.


Vorig jaar was de regenboog kleur het populairste gok ik, ook ik wist toen een aantal bollen te bemachtigd. Zelf gek op de paars/bruine variant waar ik een heerlijke mega grote omslag doek van maakte, nog altijd maar ik dankbaar gebruik van deze heerlijke doek.


Inmiddels zijn er nieuwe kleurtjes waarbij roze met grijs het meest populair lijkt te zijn. De kleuren zijn weer fantastisch, het aanbod relatief klein (okay er is best veel maar er wordt ook veel verkocht, dus in verhouding klein). De prijs is met € 0,20 per bol gestegen en alsnog vliegt het de deur uit bij Wibra en is het spul niet aan te slepen.

Gelukt!

Het is gelukt… ook ik heb weer Fenna!
Gelukkig wist mijn zus een aantal bollen voor me te bemachtigen, mijn Fenna ‘honger’ is gestild… voorlopig 😉
Afgelopen voorjaar/zomer had Wibra het Esra garen, ook prachtig! Een acrylgaren maar het lijkt katoen. Daar was ook een verschrikkelijke run op de verloopvariant.


Zo zijn er elke keer nieuwe garen die een ware hype zijn, van tweed van de zeeman, tot verloopkatoen van de action of goedkope bollen acryl in de aanbieding van Kruitvat.


Enne… mocht je echt pech hebben en geen Fenna kunnen bemachtigen maar toch willen hebben, je kan het ook vinden onder de naam Nako Vals of Mclana Jazz. Het schijnt precies hetzelfde te zijn… maar dan (helaas wel) duurder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge