Fenna, wol van WibrVoor de handwerkers onder ons… er zijn veel mensen die (net als ik) het liefste voor zo min mogelijk geld katoen, wol of acryl kopen. Goed genoeg en mooi genoeg om mee te haken of breien, maar financieel interessant. Al snap ik dat er genoeg mensen zijn die garen kopen die beter, mooier en duurder zijn. Maar goed, voor mij is die optie er helaas niet op dit moment.

De meeste die graag gebruik maken van low budget ‘wol’ weet nu waarschijnlijk wel waar ik het over ga hebben!

Low budget wol, Fenna!

Fenna, wol van WibrMomenteel is er weer een ware ‘Fenna hype’. Wibra heeft net als de voorgaande jaren weer een aantal kleurtjes Fenna in de verkoop. Althans, als het beschikbaar is! Vaak is het al op voordat de meeste mensen überhaupt de winkel kunnen bezoeken.

Vorig jaar was de regenboog kleur het populairste gok ik, ook ik wist toen een aantal bollen te bemachtigd. Zelf gek op de paars/bruine variant waar ik een heerlijke mega grote omslag doek van maakte, nog altijd maar ik dankbaar gebruik van deze heerlijke doek.

Inmiddels zijn er nieuwe kleurtjes waarbij roze met grijs het meest populair lijkt te zijn. De kleuren zijn weer fantastisch, het aanbod relatief klein (okay er is best veel maar er wordt ook veel verkocht, dus in verhouding klein). De prijs is met € 0,20 per bol gestegen en alsnog vliegt het de deur uit bij Wibra en is het spul niet aan te slepen.

Gelukt!

Het is gelukt… ook ik heb weer Fenna!
Gelukkig wist mijn zus een aantal bollen voor me te bemachtigen, mijn Fenna ‘honger’ is gestild… voorlopig 😉
Esra, garen van Wibra de alpine shawl in de maakAfgelopen voorjaar/zomer had Wibra het Esra garen, ook prachtig! Een acrylgaren maar het lijkt katoen. Daar was ook een verschrikkelijke run op de verloopvariant.
Zo zijn er elke keer nieuwe garen die een ware hype zijn, van tweed van de zeeman, tot verloopkatoen van de Action of goedkope bollen acryl in de aanbieding van Kruitvat.
Enne… mocht je echt pech hebben en geen Fenna kunnen bemachtigen maar toch willen hebben, je kan het ook vinden onder de naam Nako Vals of Mclana Jazz. Het schijnt precies hetzelfde te zijn… maar dan (helaas wel) duurder.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge