Fotoboek van Fotofabriek.nlOnze jongste dochter wordt deze zomer zes jaar, onlangs maakte ik het eerste fotoboek van haar klaar. Het eerste half jaar is inmiddels vastgelegd in een fotoboek dat ik bestelde bij Fotofabriek.nl!

Enkele maanden geleden werden zij door AVROTROS Rader uitgeroepen tot beste fotoboekenleverancier en ik mocht dat uitproberen door een fotoboek samen te stellen en te bestellen!

Achterstand in fotoboeken

Fotoboek van Fotofabriek, mooie kleuren en scherpe foto's!Voor onze oudste dochter heeft mijn moeder met veel creativiteit fotoboeken gevuld van het eerste jaar. Voor de jongste zijn we er nog helemaal niet mee bezig geweest, maar voor beide dames is het zo dat we verschrikkelijk achter lopen.

Al jaren heb ik het streven om één tot twee fotoboeken per kind, per jaar te vullen en dan bij voorkeur digitaal! Via diverse sites ben ik begonnen, maar nooit maakte ik iets af. Of ik had onvoldoende mogelijkheden het naar mijn zin te maken of het werkte niet fijn, vaak te traag. Als het me dus zo tegenstond dan stopte ik er weer mee!

Op dit moment is het eerste half jaar van onze jongste dochter vastgelegd in een fotoboek! Op naar het volgende half jaar (en de rest van de achterstallige jaren)!

Software van Fotofabriek

Het aanbod van Fotofabriek kwam als geroepen, een stok achter de deur om nu eens eindelijk aan de slag te gaan! In eerste instantie dacht ik… het zal toch niet ook zo’n onprettig systeem zijn waar ik helemaal niet mee uit de voeten kan of waar te weinig opties in zitten.

Super mooi van kleur en erg scherp - Fotoboek van Fotofabriek!Niets was minder waar, een fotoboek maken via Fotofabriek werkt redelijk eenvoudig en er is goede uitleg op de site. De software was in sneltreinvaart gedownload en het werkte prettig, al moest ik eerst wel even zoeken en uitproberen. Het fotoboek heb ik verdeeld over verschillende momenten gemaakt, opslaan en bewaren ging prima.

In de software heb je allemaal sjablonen die je kan gebruiken, aan elk sjabloon kan je vervolgens nog foto’s en/of tekstvelden toevoegen om het zo te maken als je zelf wil. Vervolgens kan je het heel basis houden, maar je kan ook allerlei bewerkingsopties gebruiken. Zelf heb ik het erg basis gehouden en ben erg tevreden met het resultaat.

Het fotoboek

Fotoboek van FotofabriekOns fotoboek is mooier geworden als dat ik had verwacht, de foto’s zijn mooi scherp gebleven en de kleur is ook zoals het hoort.

Een mooi resultaat in combinatie met de goed werkende software en een betaalbaar assortiment maakt me blij! Inmiddels ben ik begonnen met het tweede fotoboek van onze jongste dochter, ik hoop dat dit boek net zo mooi zal worden als het eerste!

Laat jij fotoboeken afdrukken, vul je nog ‘ouderwetse’ fotoboeken of geen van beide?

Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge