Fotoshoot door fotograafDe begin jaren van onze dochters hebben we eigenlijk alleen foto’s laten maken bij supermarkt fotografen en op school. Sinds een jaar of vijf laten we om het jaar foto’s maken bij een (semiprofessionele) fotograaf. Maar dat om het jaar is wat veranderd en het idee van ‘alleen de meiden’ hebben we ook los gelaten!

Eerste keer bij een fotograaf

De eerste keer dat we besloten foto’s te laten maken van de meisjes was in 2012, we reden naar Marije van Moment Geluk. Ze heeft prachtige foto’s van de meisjes gemaakt in huis, tuin en in het bos. We besloten dat we om het jaar de kinderen door een fotograaf vast zouden laten leggen.

Einde zoek….

Inmiddels is het 2016 en hebben we al weer twee fotosessies achter de rug met Cees Beumer, in 2014 maakte we foto’s van de meisjes en een paar foto’s met ons als gezin. Daar was het niet mee klaar! We spraken af het volgende voorjaar nog eens foto’s te laten maken.

Het was inmiddels 2015 en mijn ouders kregen een fotoshoot cadeau, de foto’s werden gemaakt door Judith. Dit leverde ook leuke foto’s op met mijn ouders, zusje en ons gezin!

Zelf besloten we een nieuwe afspraak te maken met Cees, hij maakte van ons gezin samen met mijn ouders en zijn vader foto’s te maken.

Al met al dus weer genoeg foto’s laten maken, maar we hebben de smaak te pakken en we willen ook dit jaar de meisjes weer vast laten leggen.

Alweer?

Ja, alweer willen we de dames vast laten leggen op de foto! De reden? Onze oudste dochter is nu echt groter als haar zusje  en tja… dit vinden we wel een reden om opnieuw foto’s te laten maken!

Behalve dat is het ook gewoon erg leuk om weer mooie, nieuwe foto’s te hebben van onze dames. Het gaat allemaal zo verschrikkelijk snel!

Laat jij wel eens foto’s maken van de kinderen, je gezin of familie?

 

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge