Op internet, met name op pinterest staat het vol met fotowand ideeën! Een heel aantal jaar geleden ben ik begonnen met een foto wand, op ‘mijn’ manier! Ooit begonnen met de Ribba foto lijsten van Ikea, inmiddels zijn er meerdere winkels die soortgelijke lijsten verkopen. Onlangs hebben we weer nieuwe foto’s ingelijst en opgehangen!

Fotowand

Tien jaar geleden begon ik met deze fotowand, foto’s van onze katten en familie. Later van de kinderen, ons gezin maar ook wat foto’s van opa’s en oma’s. Vorige week hebben we nieuwe foto’s toegevoegd van twee fotoshoots die we afgelopen zomer hebben gehad maar ook een trouwfoto van mijn ouders!

Inmiddels begint het voor ons een waardevolle ‘collectie’ te worden, gelukkig is er nog plek genoeg op de wand van de gang! Daarnaast zou ik in de woonkamer ook een fotowand of paneel willen maken maar dan met ‘gewoon’ leuke foto’s en niet specifiek van mensen en dieren zoals in de gang wel het geval is.

Hebben jullie ook een fotowand? Of heb je plannen om zoiets te gaan maken en zo ja hoe ga je het doen? Ben erg benieuwd!!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge