Een poosje geleden werkte ik enkele dagen in gebouw Orion op de Wageningse Campus, een mooi gebouw? Ik vind van niet… wat mij betreft iets te veel parkeergarage.
 
Gele markeringen aan het begin en einde van een trap… beetje geasfalteerd idee op de trappen, veel beton, metaal en op dat moment nog grote lege ruimtes. Inmiddels zijn er zitjes geplaatst op de grote lege plekken in het gebouw. 

 
Behalve de trappen zijn een hele rij liften in het gebouw, beneden druk je op één van de paaltjes die er staan op de nummer van de etage, het digitale scherm geeft aan in welke lift je moet stappen.

De stickers op de deuren van het toilet hebben volgens mij al wel eens het nieuws gehaald…
En nog zie je zo nu en dan afdrukken van schoenzolen op de wc bril.
 
 
 
 En een hele rits Chinezen die aan vooral foto’s maken… enne dit is nog niet de maximale hoeveelheid die we bij elkaar hebben gezien 😉 Op de achtergrond het Atlas gebouw!


Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge