Samen met onze dochters ga ik meestal bloemen halen, in ieder geval één van de twee is erbij! We zoeken dan ieder bloemen uit die we mooi vinden. Ik moet wel toegeven, ze mogen niet helemaal altijd kiezen wat zij mooi vinden. In sommige gevallen zou ik dan thuis komen met een bos chrysanten of anjers. Maar we maken er altijd een mooie combinatie van en op de één of andere manier ziet het er altijd best leuk uit!

Mocht je Veusteveul ook op Instagram, Facebook of Twitter volgen dan zie je nog wel eens bloemen voorbij komen. We kopen zo ongeveer elke twee weken nieuwe bloemen, al dan niet de hele bos. In veel gevallen kan een deel van de bloemen opnieuw in de vaas en een ander deel kan de kliko in.

Soms ga ik met beide dochters richting de bloemenwinkel, maar ik veel gevallen is het één van de twee. Dan kiezen we alle twee of drie bloemen uit die we mooi vinden en die zetten we dan ‘gewoon’  bij elkaar in de vaas. De ene keer pakt het beter uit als de andere keer, maar het blijft leuk! Vaak is het een gezellige en bonte bedoeling in de vazen.

#nepbloomon

Op Instagram plaats in de hastag #nepbloomon bij de foto’s, waarom zal je, je misschien afvragen? Via Instagram en vervolgens een blog die ik al jaren volg leerde ik bloomon kennen een bezorgservice van bloemen. Echter voor een kleine vaas bloemen betaal je al € 17,95 en de grootste € 28,95. Ik schrok erg van die bedragen, voor toch relatief weinig bloemen.


De boeketten die ik voorbij zie komen op de site en Instagram vind ik in de 95% van de gevallen erg mooi! En ja, het zijn combinaties die ook ik niet zou bedenken en het staat bijna perfect in de vaas, best mooi!

Je niet helemaal zelf de keuze en ik zag op instagram dat er mensen zijn die minder enthousiast zijn over de bos die ze bezorgd hebben gekregen. Je kan natuurlijk niet zelf de keuze maken, dat maakt dat je misschien iets anders verwacht als dat je krijgt.

Blije bossen bloemen!

Wij hebben echt sinds jaren weer bloemen in huis, op deze manier vind ik bloemen dus wel leuk! Niet van die ‘klassieke’ bosjes bloemen maar gewoon een bij elkaar geraapt zooitje. Het geeft een vrolijk effect en het is eigenwijs, niet volgens de regeltjes.


Al een aantal keren heb ik te horen gekregen dat bepaalde bloemen niet bij elkaar kunnen, maar nog nooit gehad dat ze korter als twee weken stonden. Dus dan vind ik het al lang prima! Bovendien ben ik voor twee vazen vol bloemen zo’n € 15,– tot € 20,– kwijt. Het bedrag is afhankelijk van wat voor een bloemen we uitzoeken. Dat is toch een heel ander bedrag als het bestellen via de site van bloomon, hoe leuk en mooi dat ook is!

 
Heb jij bloemen in huis? Zo ja, koop je een ‘gestyled’ boeket of creëer je zelf iets?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Ik krijg steeds vaker een bos mooie bloemen van mijn man. Zijn kameraad werkt op de bloemenveiling dus lekker makkelijk en niet te duur. Ik vind wel dat het hele huis er enorm van opfleurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge