Ik heb geen stress, daar heb ik geen tijd voorOngelooflijk maar waar, ik heb deze week gewoon helemaal geen tijd om uitgebreid te bloggen. Het is gewoon weer eens te druk! Mijn dag begint met opstaan en lekker douchen en ik kom laat in de avond weer thuis en rol via de douche zo mijn bed weer in. En dat is al een aantal weken zo, bloggen zit er deze dagen even niet in. Ik ga er vanuit dat ik het weekend weer wat tijd krijg en hoop eigenlijk dat ik gewoon mijn weekoverzicht klaar krijg, al heb ik ook maar weinig foto’s van deze week! Het is wel duidelijk dat ik een aantal uren per dag te weinig heb momenteel, maar hé! Ook dat komt weer goed.

Iets met werk, speelgoedbank en ons gezin! Het gaat zo snel allemaal, de dagen en weken vliegen aan ons voorbij. De dagen beginnen thuis met opstaan, kinderen naar school, werken en vrijwilligerswerk en stoppen ook met dat laatste. Als ik dan thuis kom drink ik hooguit nog iets en dan verdwijn ik richting mijn bed, waar ik als een blok in slaap val!

Drukte op kantoor

Op het werk is het nu drukker, het einde van het jaar komt in zicht en dan beseffen mensen zich kennelijk dat er nog even wat dingen moeten gebeuren. Neem naast de toename in werk ook de toename in andere werkgerelateerde bezigheden als overleg, bijeenkomsten enzovoort.

Druk? Waar? Als vrijwilligers? Ja!

Echt, van de week werd ik aangesproken hoe het kon dat ik zo druk kon zijn met vrijwilligerswerk. Maar kennelijk leven mensen soms onder een steen, ik zal u vertellen… vrijwilligerswerk is wel vrijwillig, maar niet vrijblijvend! Er moet zoveel geregeld worden rond deze tijd bij, in mijn geval de Speelgoedbank dat er gewoon echt meer uren daarin gaan zitten als in mijn normale werk en mijn blog bij elkaar.

Het is intensief en we blijven bezig! Deze week is het nog even gekkenhuis met het ophalen van cadeautjes, daarnaast zijn we druk met het klaar maken van Sinterklaas en zijn gevolg. Inmiddels hebben we al heel wat mannen en vrouwen klaargemaakt en het einde is nog niet in zicht, met komend weekend het hoogtepunt van het feest. Vanaf 6 december volgt er rust, althans als het gaat om de activiteiten bij de Speelgoedbank en alle Sint gerelateerde activiteiten!

We houden een soort van vakantie in een groot deel van december en januari, vanaf februari zijn we dan weer geopend voor de klanten van de speelgoedbank.

Ook het gezin is onrustig…

Volgens mij is het bij bijna elk gezin met jonge kinderen, het is een drukke en rommelige tijd! Onze meiden weten niet anders als de waarheid van Sinterklaas en zijn gevolg. We hebben ze nooit het sprookje verteld, maar toch blijft het leuk en spannend. Er is natuurlijk ook van alles te doen en als gezin hebben we genoeg te doen! Sinterklaas op het werk van Peter, schoen zetten op school,  thuis en bij opa en oma de schoen zetten en straks cadeautjes met kerst.

Kortom! Even geen tijd voor bloggen… het wordt dit weekend op z’n vroegst weer!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge