Vorig jaar wilde onze oudste dochter graag de gehaakte vlaggenlijn uit het boek Haken & Kleur van by Claire, dit jaar riep ze al weken voor haar verjaardag dat we ze wel weer op moesten hangen!

Toen we de avond voor haar geboortedag naar bed gingen bedacht ik me in eens dat we de bewuste vlaggen nog op moesten hangen. De man in huis opgetrommeld en samen hebben we de vlaggen opgehangen, samen met nog wat andere slingers.

 
De gehaakte slinger uit het boiek Haken & Kleur van by Claire
 
 
Onze jongste dochter vroeg al snel of de slingers niet tot haar verjaardag konden blijven hangen, ze vindt de slingers mooi en zo gezellig. Denk niet dat we dat gaan doen, ze is immers pas in de zomer jarig.
 
Als ik naar de vlaggenlijn kijk krijg ik zin om er nog één bij te haken, dan hoeven er geen andere slingers meer bij een volgende verjaardag!

Maak jij ook zelf spulletjes voor in huis? Of maak je zelf andere gebruiksvoorwerpen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge