Tea Topic - Wat is het gekste dat je vandaag hebt gezienTea Topic Sunday! Kortom, tijd voor een nieuwe vraag afkomstig van de Pickwick thee zakjes. Er zijn een aantal vragen waar ik gewoon geen antwoord op weet of waar ik geen antwoord op wil geven. Dit keer een vraag waar je weer alle kanten mee op kunt!

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is het gekste dat je vandaag hebt gezien?

 

Tea Topic: Wat is het gekste dat je vandaag hebt gezien?

Vandaag is het nog vroeg, de vraag beantwoord ik dus over gisteren! We gingen gisteren winkelen in Arnhem, we hebben wel wat gekke of ongebruikelijke dingen gezien… maar niets dat er echt met kop en schouders bovenuit steekt. Daarom maar een kort overzichtje met wat wij nu eigenlijk aan gekke dingen zijn tegengekomen gisteren.

Kleding

Knoopjes

Kleding vanaf kledingmaat 122 met een hele rij knoopjes op de de rug… je krijgt ze zelf met geen mogelijkheid dicht, zelfs het laatste knoopje niet! Dit was dus een jumpsuit die onze dochter graag wilde, handig als je ze zelf niet eens echt goed kan sluiten!

Kinderspul voor volwassenen

Of neem de eindeloze ‘kinderachtige’ shirts en overige kleding voor volwassenen. Er hangt in een aantal winkels behoorlijk wat van dit soort spul, ik zou zeggen… prima geschikt als pyjama maar verder niet!

Bh’s of toch niet?

Wat ik ook nog zag hangen vandaag was een ‘topje’ nog niet echt een bh te noemen maar wel met vulling… geschikt vanaf maat 122/128 stond erop. Ik vraag me dan af wat de bedoeling is? Wil je jonge meiden het idee geven dat ze borsten hebben? Of wat anders? Geen idee, maar ongepast volgens mij!

Mensen

Je mag mensen niet op hun uiterlijk beoordelen, maar ik heb toch wel wat bijzondere dingen gezien vandaag. Althans geen alledaagse dingen voor mij.

Is het al zomer?

Het was lang niet zo’n mooi weer als van de week… verre van het was best fris en nat, maar kennelijk waren er wat mensen met de zomer in hun bol! Korte broek met shirt met dit weer, brrrrr!

Winter?

Niet veel later een meneer met een lange bontjas, althans zo zag het eruit..  jas voor een vrouwelijk type als je het mij vraagt. In mijn ogen was dit echt een ‘stoere’ kerel, geen idee maar de combinatie was ‘fout’.

Schoenen

Wie dacht dat schoenen met lampjes voor kinderen waren heeft het volledig mis! In Arnhem liep een man van ik gok, eind dertig op schoenen met lampjes! Wist niet eens dat ze in volwassen maten te krijgen waren, maar weer iets geleerd!

In de winkels

Primark

Gekste vandaag gezien... een dj in de CoolcatNiet kunnen pinnen in de Primarkt, dat is toch wel een gek ding! Niet dan? Ik ben bij een pinapparaat geld gaan halen om de hele mand vol kleding te betalen!

CoolCat

Een DJ in the house! We komen binnen bij CoolCat en onze dochter ziet direct dat er boven in het pand een DJ staat te draaien, ze kijkt er een poosje na voor we weer verder gaan. Het is niet echt alledaags dat er een DJ in een winkel staat te draaien!

Goed echt bijzonder is het dus allemaal niet… maar bij het terug denken schoten deze dingen me te binnen!

Heb jij nog iets geks gezien de afgelopen dagen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

  1. Ik ben altijd wel blij met het kinderspul voor volwassenen anders hadden mijn kinderen al heel lang volwassenen kleding moeten dragen en eerlijk is eerlijk vind het zelf soms ook wel leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge