Tag, vragenlijstjesSoms zie je weken geen leuke tag en soms zijn er meerdere tegelijk die eigenlijk te leuk zijn om te laten wachten. Deze van  Lotus Writings is er ook zo eentje! Een positieve tag met leuke vragen waar je zo lang of kort je wil op kan antwoorden! Deze tag zit vol met vragen over fijn en leuke dingen, wat wil een mens nog meer?

 

 


Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?

parijsZoveel bijzonders heb ik (nog) niet gezien in mijn leven wat dat betreft, maar ik kan erg genieten van de zee! Niet bakken op het strand maar lekker wandelen in de avond of eind van de middag met mijn voeten door de branding. Maar ook de rust en het mooie landschap van Limburg zou ik kunnen aanraden, de rust en de uitgestrekte natuur… ik ben er als een blok voor gevallen!

Als we het over het buitenland hebben, ja dan is Parijs toch wel een toppertje samen met Praag. Twee plaatsen waar ik graag nog eens naar terug zou gaan als het mogelijk is.

Noem drie bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken.

Lastig! Natuurlijk zijn er wensen, maar als het niet realistisch is leg ik het al snel naast me neer. Dus na even denken is het eerste wat in mij opkomt is een reis maken met de kinderen. Niet zomaar een reis, maar naar landen waar mensen het een stuk minder goed hebben als wij maar ook de cultuur geheel anders is.

Verder heb ik eigenlijk geen dingen waarvan ik nu denk “Ja, dat is het!”.

Wat is je favoriete film?

The lucky one, absoluut… zo’n heerlijke film!

Welk moment in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven?

Onze reis naar Parijs eerder dit jaar, we hebben zo van elkaar kunnen genieten als gezin. Ooit, ooit zal het er misschien nog eens van komen.

Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?

Liever gewoon niet wakker maken, momenteel heb ik geen gerecht waar ze me echt voor wakker zouden kunnen maken… er is niets waar ik echt voor mijn bed uit zou stappen! Best saai zo’n antwoord dat besef ik me, maar ik zou het niet weten.

Waar zou je echt niet zonder kunnen?

LogerenDe meisjes, vind het al lastig als ze gaan logeren! Op een goede tweede plek de man in huis en mijn laptop 😉

Wanneer voel jij je op je best?

S’avonds als ik lekker de dingen kan doen die ik zelf leuk en fijn vind. Dus niet achter de meisjes aan hoef, geen huishouden hoef te doen of voor mijn werkgever aan het werk ben. Zo na 20.00 uur achter de laptop aan het werk voor mijn blog, voor één van de vrijwilligersbaantjes of gewoon lekker op internet.

Heb jij wel eens een angst overwonnen en hoe?

Ja, ik heb toch wel behoorlijke faalangst en een hele grote angst voor de tandarts en toch ga ik met mijn gezin mee op controle bij de tandarts! Dat is echt wel een behoorlijke stap voor mij, de angst is niet echt overwonnen maar het is een behoorlijke stap voor mij. Hoe? De tandarts is betrokken en weet hoe het zit, door veel praten en uitleggen gaat het steeds iets beter.

Welke muziek maakt jou vrolijk?

De laatste tijd kan ik echt blij worden van de muziek van de ’90 jaren. Samen met mijn collega lekker meezingen met deze soms echt te foute muziek.

Wie inspireert jou?

Er is geen persoon die me echt inspireert, het zijn meer gebeurtenissen of situaties die mijn inspireren om bepaalde dingen wel of niet te doen. Zaken anders te bekijken of anders op te pakken. Kortom, iedereen kan mij inspireren!

Wil je deze tag overnemen? Leuk! Vergeet je Lotus Writings niet als de bedenker te noemen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

  1. Superleuk dat je hem hebt overgenomen. Wat mooi dat je zo’n reis zou willen maken met je kinderen om ze zo bewust van de wereld te maken. Denk dat als je die mogelijkheid hebt, je iets onbetaalbaar aan ze kunt meegeven.

    En heerlijk he, die muziek uit de 90s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge