#30DayBlogChallengeOm niet in herhaling te vallen verwijs ik voor puntje acht, Als ik de loterij win, dan… naar een tea topic artikel dat ik afgelopen zondag schreef! Daar beschreef ik wat ik zou doen met een miljoen! Daarmee is punt acht afgehandeld en gaan we door naar negen! Gênante momenten…. tja, of ik daar nu blij van word?

Gênante momenten volgens mij heeft iedereen die wel eens, nu is het ook wel een uiteenlopend begrip voor mijn gevoel. Iemand kan iets gênant vinden terwijl ik het wel mee vind vallen of juist andersom. Ik denk tjonge, wat gênant en dat de ander denkt wat maak je, je druk!

Mijn gênante momenten

Toilet

Het eerste dat me te binnen schiet is die keer dat ik op (toen mijn nieuwe werk) op het toilet zat, even snel tussen afspraken door. En tja, ik was hem vergeten op slot te doen. Echt wat voelde ik me dom!! Ongelooflijk, wie vergeet nu een toilet op slot te doen op kantoor? Goed… dat is me dus nooit meer overkomen, gelukkig!

Herkenning

Namen onthoudt ik wel, gezichten ook… maar die twee combineren is wel eens een dingetje! Dan komt er iemand binnen en dan moet ik heel hard denken wie is dit nu ook al weer, de afdeling weet ik! Maar dan nog de naam, toch wel essentieel. Inmiddels zit ik er zo hard over na te denken dat ik niet precies meer hoor wat er gezegd wordt…. zo gênant!

Uitglijden

En opeens glij je uit, blijkt er water te liggen en ik heb dat weer niet gezien. Midden in de gang, een grote bonk. Snel sta ik op en loop door, ondertussen staan de tranen me nader dan het lachen mijn knieën en enkel doen pijn. Bah, waarom ruimt iemand niet op als ze geknoeid hebben?

Koffie

Je kent e wel van die automaten met diverse soorten koffie, chocolademelk en thee. En dan in gedachten, al pratend met een collega het bekertje eronder zetten… maar dan wel aan de verkeerde kant. Overal gaat de koffie heen, behalve in het bekertje. D’r zit niets anders op dan het opruimen!

Ongesteld

Veel te vroeg of onverwachts ongesteld… en geen of onvoldoende tampons of maandverband bij me hebben, echt iets voor mij! Al moet ik zeggen, de laatste tien jaar is het me niet meer overkomen. Mensen weten tegenwoordig ook dat ik het eigenlijk altijd bij me heb, ze komen het bij mij halen als ze het nodig hebben!

Vergeten

Toen onze oudste klein was ben ik een keer bij de Hema weggelopen na het afrekenen… maar ik was nog wat vergeten dat ik aan de wagen had laten hangen. Niemand heeft er iets van gezegd en niemand lijkt het gezien te hebben, ik liep inmiddels al aan de andere kant van de stad toen ik erachter kwam. Snel terug naar de winkel om te betalen, met het schaamrood op mijn kaken!

Kussen

Standaard geef ik iemand drie kussen… of niets zeg maar. Het overkomt me wel eens dat ik iemand drie kussen wil geven en dat de ander van plan is één of twee te geven. Of andersom is het ook wel eens zo, dan wil ik niet kussen en dan doen ze het toch… ook zoiets!

Betalen

Sta je te pinnen… weigert je bankpas dienst! Ooit is het me één keer overkomen dat er onvoldoende saldo op mijn bankpas stond, even snel overboeken via de telefoon was er toen niet bij. Met schaamrood op mijn kaken heb ik toen de boodschappen laten staan en ben ik snel naar huis gegaan om het over te boeken om vervolgens de boodschappen op te halen.

Kleding niet goed

Als je kleding niet goed zit… een gulp open, een knoopje teveel is losgeschoten of een scheur in je broek verschrikkelijk gênant.

Volgens mij zijn de meeste momenten wel herkenbaar, maar wat is jou meest gênante momenten? 

 

Dit is het achtste, eigenlijk negende artikel naar aanleiding van de 30DayBlogChallengeNLdie HareMaristeit lanceerde. 

30-DayBlogChallenge

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

  1. Haha, leuk overzicht! Ik heb in het verleden veel kleding-oepsjes gehad. Iets binnenstebuiten aan enzo. En als ik iets zoek in mijn handtas, dat er dan een verfrommeld inlegkruisje aan iets anders vast geplakt zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge