Die tijd is voorbij!! Gelukkig!!

Zus en ik schminken al weer enige tijd best actief, zijn regelmatig her en der te vinden om te schminken. We hadden een koffer, een mandje en een tas en dan nog de krukken en meestal ook nog een partytent… echt te veel dus.

Onze wens was al een poosje om ieder een trolly te hebben om alles in te doen, nog niet zo lang geleden gingen we een paar uurtjes schminken bij een ondernemer in het centrum van Wageningen… wat een gesjouw! We waren er beide een beetje chagerijnig van…

We gingen op zoek en vonden redelijk betaalbare trolly’s en mochten deze bestellen! Dus besteld, de kwaliteit viel ons tegen, maar goed toch alles erin gedaan en met spullen er in is het eigenlijk best wel stevig! Dus we zijn voorlopig blij en kunnen zonder al te veel gedoe onze schminkspulletjes verplaatsen!
 
Er zit echt veel ‘zooi’ in van wattenstaafje en kinder lipgloss tot allerlei ‘glimmertjes’, lijn en schmink!

As maandag zijn we in Wageningen op de markt te vinden! We staan met Koninginnedag te schminken maar er is ook een grabbelton! Mocht je in de buurt zijn, wees welkom!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge