Tag, vragenlijstjesBen je benieuwd in welk jaar ik geboren ben, of ik piercings of tatoeages heb of  ben je misschien wel benieuwd of ik een accent heb? Lees dit artikel met de Get to know me better tag, dan verder!

Geboortejaar?

Ik ben geboren in 1981, ik zou behoren tot Generatie Y! Ook wel de ‘Milleniumgeneratie’ genoemd, dit zijn mensen die geboren zijn van 1981 tot en met 1995.

Hoe lang ben je?

Eigenlijk is de vraag ‘Hoe kort ben je?’ beter passend bij mij! Ooit werd ik gemeten op 1.63m helaas ben ik nog niet zo lang geleden opnieuw gemeten en was ik nog geen 1.60m meer! Kortom, al flink aan het krimpen!

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?

Aan de dag, wat er allemaal moest en hoe vroeg ik eigenlijk uit bed moest op mijn vrije dag!

Waar ben je op dit moment?

Thuis, ik ga bijna richting zwembad voor de zwemtraining van onze dochter zij moet om 7.15 uur in het water liggen.

Single/Relatie?

Getrouwd… ja, ja lekker burgerlijk!

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:

Eerlijk, (te) behulpzaam, te veel hobby’s en altijd genoeg te doen!

Guy-/Girlcrush:

Werkelijk geen idee…. sorry!

Wat zou je op dit moment graag willen?

Dat het wat droger, zomers weer zou zijn zijn! Kan niet wachten tot de meisjes wat meer rust hebben, we gewoon wat meer tijd hebben en we zelf ook als gezin lekker vrij zijn.

Wat is je doel van het leven?

Er het beste van maken, zoveel mogelijk genieten van de kinderen en zorgen dat ze op een goede en eerlijke manier mooie dames worden! Ook probeer ik zelf zoveel mogelijk te doen, te leren en tot me te nemen.

Waar ben je bang voor?

Onweer!! Zo verschrikkelijk eng en niet mijn ding…

Heb je je rijbewijs?

Ja! Gelukkig wel! Dat geeft me veel vrijheid en mogelijkheden, het is echt een onmisbaar item voor mij.

Nagellak of lipstick?

Normaal geen van beide, als ik een keuze moet maken kies ik voor nagellak!

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?

De lente, niet te warm maar wel mooi weer! De natuur begint uit te lopen en kleur te krijgen, geweldig!

Wil je ooit gaan trouwen?

Zo’n dertien jaar geleden zijn we getrouwd, ik was niet van plan ooit nog te gaan trouwen. Onze trouwdag vond ik leuk, maar ik hoef niet in de herhaling.

Ben je een health freak?

Nee, ik probeer af te vallen en dat gaat soms prima en soms minder goed. We eten gezond en we proberen de meiden op een gezonde manier groot te brengen. Maar meer als dat? Nee…

Wat voor kleur haar/lengte heb je?

Ik heb blond haar, al zegt de ene het is meer richting bruin en in de zomer krijg ik wel eens wat roodachtig haar. Maar goed blond dus! Mijn haar heeft een kort model!

Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag?

Voor mezelf helemaal niets, voor de meiden wil ik nog jurkjes… mag dat ook?

Heb je tattoos/piercings?

Beide! Ik heb tatoeages en gaatjes in mijn oren…. dat zijn ook piercings 😉
Er zitten in beide oren drie gaatjes, op mijn rechter pols en schouderblad heb ik een tatoeage.

Draag je een bril?

Ook dat! Sinds mijn 18de draag ik dagelijks een bril en dat scheelt heel veel hoofdpijn!

Wat deed je vanochtend om 8:00 uur?

Op het moment van schrijven is het nog geen 8.00 uur! Maar ik weet dat ik dan langs de rand van het zwembad zit om mijn dochter in de gaten te houden tijdens haar training. In de tussentijd zal ik wat met mijn mobiel op internet kijken denk ik!

Favoriete ijsje?

Als we het hebben over kant-en-klaar ijs van de supermarkt zeg ik een raket, dan wel de echte van Ola! Maar anders ga ik zonder twijfel voor een ijsje van IJssalon Cicuto.

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?

Dat wisselt sterk! Meestal sta ik op tijd op, maar eerlijk is eerlijk heel soms blijf ik gewoon liggen. Afgelopen zondag kwam ik pas om 11.15 uur uit bed, een unicum dat wel maar toch.

Wat zijn je plannen voor 2016?

Echt plannen voor dit jaar heb ik niet, ik hoop dat er meer duidelijkheid komt inzake de gezondheid van onze dochter. Verder hoop ik op een relatief rustig jaar!

Met hoeveel kussens slaap jij?

Gewoon één, hoe voller het bed des te minder plek ik heb… en ik lig graag lekker ruim (en overdwars).

Ben je een ochtend of een avond persoon?

Echt kiezen? Ik denk namelijk dat ik het allebei wel ben! Als ik op tijd op sta is dat ook prima en kan ik meteen lekker gaan, geen humeur of opstartproblemen. Denk dat mijn man wel eens denkt van mens hou je kop… doe rustig 😉

S’avonds laat naar bed is ook geen probleem, graag zelfs dan heb ik nog wat aan mijn avond!

Wat wil je op dit moment graag zien?

Twee meiden die doen wat ze leuk vinden en geaccepteerd worden om wie ze zijn zonder ‘gedoe’. Verder zou ik graag zien dat we wat meer duidelijkheid krijgen over hoe, wat en waarom voor onze oudste dochter.

Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben?

Onze meiden opgevoed te hebben tot krachtige tieners, al hoewel… niet te krachtig in de pubertijd graag. Maar wel stevig in hun schoenen! Dat ik een leuke baan heb en misschien wel meer tijd kan gaan steken in dingen die ik écht leuk vind.

Wie mis je op dit moment?

Ik mis niemand op dit moment…

Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf?

Oei, ik heb niet echt een favoriet lichaamsdeel… sterker nog ik ben echt een zeur wat dat betreft en denk er dus ook niet over na. Als ik iets moet zeggen zou ik zeggen mijn haar! Geen lichaamsdeel, maar toch.

Ben je verlegen?

Soms, het ligt er aan waar het over gaat, waar ik ben en in wat voor een gezelschap. Van nature heeft iedereen dat een beetje denk ik, al zijn er mensen die dat verstoppen.

Heb je een accent?

Volgens mij heb ik geen accent maar wel een dialect… er zijn woorden en manieren van dingen uitspreken en zeggen die nogal gerelateerd zijn aan de omgeving waar ik woon.

Heb je zussen/broers

Een zusje, of eigenlijk inmiddels zus… ze is groter als dat ik ben!

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit?

Een gemiddelde dag? Rond 06.45 uur eruit, douchen, aankleden en dan maak ik alles voor de meiden en mijzelf klaar om mee naar school en het werk te nemen. Rond 8.10 uur gaan we naar school, een aantal dagen in de week haal ik de meiden om 14.00 uur op school na mijn werk.

Twee dagen in de week gaan ze uit school naar opa en oma, zodra ik thuis ben ga ik koken en komen de meisjes thuis. We gaan eten en vervolgens is het opruimen en starten we met de meiden naar bed brengen. Rond 20.00 uur zit ik op de bank met een kopje koffie of thee als ik thuis ben… in veel gevallen ben ik vaak s’avonds de hort op.

Neem de de tag over? Laat het me weten, dan kom ik lezen!

Ik hoop dat je deze tag leuk vindt! Mocht je nog een vraag voor me hebben, stel hem gerust!

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge