Mooi weer tijdens de vakantie... Eigenlijk hoop je tijdens je vakantie toch altijd wel op mooi en droog weer, zonnetje beetje lekkere tempratuur maar ook weer niet te warm. Het klinkt weer als een typische Nederlander, dat besef ik me… Maar wat zou het heerlijk zijn geweest als we wat minder ‘vochtig’ weer zouden hebben gehad tijdens de vakantie. Van dat weer dat je gewoon in de avond tot een uurtje of elf buiten zou kunnen zitten, helaas was het net even anders.

De dag van aankomst was wel aardig, 24 juli vertrokken we richting Sint Maartenszee met aardig weer! Het werd zaterdag…. en wat was het nat en wat een wind! We vertrokken nog even richting Schagen die dag, het leek namelijk allemaal wel mee te vallen en in de ochtend scheen zo nu en dan het zonnetje nog wat.

Onderweg!

Mooi weer tijdens de vakantie... Eenmaal in Schagen waaide het al wel behoorlijk, niet veel later werd het toch echt wel ‘code rood’ weer zoals ze voorspeld hadden. Nadat we de benodigde spullen hadden aangeschaft zijn we maar snel terug gegaan naar het huisje. Onderweg kwamen we aardig wat brandweer, politie, geknakte bomen en verdwaalde takken tegen.

Eenmaal terug bij het huisje bleek dat de bomen het zwaar hadden, het ging zo hard! Het ging er zo op dat we de auto maar wat verder op hebben gezet, weg van de bomen. In het huisje hoorde we gekraak, takken en bladeren vlogen langs het huisje het ging echt hard.

De weersvoorspelling voor de week dat we aan zee zaten was niet echt hoopvol, helaas! Al moet ik zeggen op zondag, met name tot 14.00 uur was het erg lekker. We zijn zelfs nog naar het strand geweest in Petten! We wilde daar graag kijken naar het opgespoten strand en hoe het daar veranderd is in een jaar tijd (daar later een foto blog over).

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge