Doe ik nog wel eens wat anders?? Ja hoor, maar ik vertel niet alles hier of op facebook 😉Hieronder weer wat haakwerken en projecten..
 
 
De deken van de jongste is af! Helemaal af dit keer 🙂

Sprei van Zus… wat een einde elke toer is bijna twee meter.. (waar ben ik aan begonnen)
 
En hij wordt zo zwaar.. het is echt een sport aan het worden nu!
Hieronder een héél aantal mutsen, voor mijn eigen meiden, vriendinnetjes en dochtertjes van vriendinnen.
 

Bijpassende sjaal ook leuk!
En als je het zat bent of je ziet het niet meer zitten… dan is Super Dochter er…
 

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge