En dan komt de gevreesde vraag…
Je haakt zulke leuke dingen, kan ik bij je bestellen…
Euh…
 
En wat zeg je dan… niet overtuigd van mijn eigen kunnen en liever geen nee willen zeggen??
Ja zeggen… en het was leuk!! Na wat berichtjes heen en weer over het garen en patroon aan de slag gegaan!

Onderstaande mutsen en shawls zijn gehaakt met Ezra van wibra, het is acryl maar lijkt katoen…
Uiterlijke schijn bedriegt in dit geval, heerlijk warm ondanks dat het wat dunner is!

 
 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge