Hangstoel, de winnaar is....Twee weken geleden kwam de winactie online, er was een prachtige hangstoel of hangmat naar keuze te winnen! Vandaag om 18.00 uur was het laatste moment dat er gereageerd kon worden en inmiddels is de uitslag bekend! 

Wat was de winactie?

Door te reageren en in de reactie te laten weten welk product van Tropilex je het liefste zou willen winnen maakte je al kans om te winnen.

Er mocht dus zelf een keuze gemaakt worden uit alle hangmatten of hangstoelen van Tropilex, er mocht één product uitgekozen worden voor maximaal € 100,–.

De winnaar is….

Dit keer maakte ik een filmpje van de loting!

Yes we hebben een winnaar!!Kijk het filmpje en ontdek wie het is geworden!Je krijgt vanavond nog een mailtje!#winactie #hangmat #hangstoel #tropilex #dehangmat

Geplaatst door Veusteveul op dinsdag 18 oktober 2016

 

Daphne is de winnaar van deze winactie! Alvast veel plezier met de door jou uitgekozen hangstoel.

Er is al weer een volgende winactie in het vooruitzicht, hou de site in de gaten!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge