Een jaar of twintig geleden… met mijn ouders en zusje woonde we in een hoekhuis in Wageningen. Er was een grote tuin en er heeft een poosje een hangmat gestaan. Als ik terug kwam van mijn stage en later mijn vakantiebaantje in Groessen. Na de lange dagen ging ik graag in de hangmat liggen! Nu in ons appartementje mis ik dat wel eens, dat lekkere gevoel van slapen in een hangmat!

In de hangmat!

Vroeger…

Wij hadden niet zo’n mooie geweven, maar zo ééntje met grotere gaten. Maar ik heb daar echt heel wat uurtjes heerlijk doorgebracht! Genietend van de rust in de tuin van mijn ouders en het mooie weer. De hangmat hing aan zo’n onderstel, beetje wiebelig en ja ben wel eens omgegaan met onderstel en al. Ik ben niet echt een rustig slapend persoon, dus heb er ook wel eens naast gelegen!

Nu…

Een week of twee gelden dacht ik er weer aan, het was een mooie zonnige middag en avond en ik was moe. Echt weer een moment waarop ik dacht… wat heerlijk zou het zijn geweest! Een uurtje in een hangmat in het nazomerzonnetje, helaas… wake up!

Geen hangmat voor mij, wordt echt lastig op het balkon die slechts een meter diep is. Wel heb ik gekeken naar een hangstoel, volgens mij moet dat op zich wel kunnen! Misschien volgend jaar gewoon eens doen, denk dat de meiden daar ook wel van kunnen genieten.

Wens

Mochten wij ooit, ooit onverwachts toch een tuin hebben dan is één van de eerste dingen ik graag zou willen hebben een hangmat. Het liefst ééntje tussen de bomen, dat lijkt me heerlijk… dromen mag toch? Als je ziet wat een mooie hangmatten en hangstoelen er zijn, ik wordt daar toch wat hebberig van!

Winactie!

Zelf kan ik dus geen hangmat kwijt en over een hangstoel zijn we nog niet uit. Maar ik mag wel een hangmat of stoel van Tropilex weggeven! Een hangmat of hangstoel naar keuze (max € 100,–)!

Hoe maak je kans op deze prijs? Lees mee!

Om te kunnen winnen wil ik graag weten welke product van Tropilex je het liefste zou willen winnen, laat dit weten in een reactie onder dit artikel.

Ik zou het leuk vinden als je dit artikel deelt op Facebook, Twitter of Instagram, maar dat is niet een vereiste om kans te maken op deze mooie prijs!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 18 oktober 2016, 18.00 uur. De winnaar op 18 oktober s’avonds bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

20 comments

 1. De barbuda earth familie hangmat ♡ . Nu ik die mooie stellage heb die manlief heeft gemaakt mist alleen nog een hangmat om mijn poezelige achterwerk in te hangen.

 2. Ik zou gaan voor de tropical summer lounge hangstoel mooi op ons nieuwe steigerhouten overkapte balkon……joehoooee nu al zin in de zomer

 3. Brings back memories! In de tuin van mijn bff hing altijd een hangmat. Hebben er uren in gespeeld. Een tweepersoonshangmat staat al een paar maanden op mijn wishlist. Perfect voor onder zoned overkapping. Zo Kunnen we er elk seizoen van genieten

 4. Leuke actie! Wij hadden een gamma hangmat maar daar zijn we dus doorheen gezakt. Dat is schrikken opeens met de billen op de grond. Maar goed het bleek een 1 persoonshangmat te zijn. Ik zie dat tropilex ook deze heeft. Hangmat 2 persoons Tortuga Sunny. Dus die zal het hier worden! 160 kilo samen dat moet toch wel goed gaan.

 5. Wauw de Tropical Raspberry Lounge Hangstoel vet gaaf!! Leuk voor op het balkon of met een standaard erbij kan hij ook goed in de tuin staan! Super leuke actie om aan mee te doen 🙂

 6. Wauw wat leuk zeg net even zitten neuzen op de website maar er staan er zoveel op dat ik echt nog geen keuze kan maken haha. ..
  Het zou in ieder geval een heerlijke 1 persoons hangmat worden, kleur maakt me eigenlijk nog geen eens zoveel uit ik doe graag mee! Groetjes anita

 7. Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk !!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op zo'n WAANZINNIGE hangmat, WAUW <3 ben echt helemaal ENTHOUSIAST MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* p.s: ik ga zeker te weten voor de "Hangmat 1 persoons Margarita Natura" DUIMEN MAAR!

 8. Hi! Wat een leuke actie! We zouden heel graag voor ons gezinnetje deze leuke hangstoel willen winnen: Tropical Raspberry Lounge Hangstoel Lijkt me gewoon fantastisch om hier even in neer te kunnen ploffen met een goed boek 🙂 Heb je actie gedeeld op FB 🙂

 9. Ik vind de blauwe Hangmat 2 persoons Tortuga Ocean Hangmat helemaal geweldig! Leuk met drie franjes en zo mooi van kleur!
  Deze hangmat zou geweldig staan in mijn tuin!

  Vroeger hadden de buren bij ons een hele grote hangmat. Ik sliep er regelmatig met mijn buur-vriendje in. Met z’n tweetjes met de voeten naar elkaar onder de sterrenhemel!

 10. Samen met zoonlief gekeken naar de hangstoelen met dit echte herfstweer kunnen we er lekker samen binnen van genieten en ook als de winter valt halen we de zon in huis we hebben gekozen voor de vrolijke kleurtje van de Tropical Sunny Lounge Hangstoel 🙂 En als de lentezon zich weer aankondigd gaat hij al af en toe naar buiten en natuurlijk in de zomer helemaal. We hebben dus samen bewust voor een hangstoel gekozen zo hebben we heerlijk het hele jaar door er plezier van

 11. Een hangstoel voor de (nog) babykamer zou geweldig zijn. Graag ‘Trinidad Natura Hangstoel’, later kan mijn dochtertje deze hangstoel zelf kleuren. Ik volg je al lang op Facebook en heb deze leuke nazomer-actie gedeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge