simpel en snel pastaSoms heb je van die dagen dat je maar niet kan bedenken wat je zal gaan eten, maar in eens herinnerde me in ene het berichtje met foto van een nichtje! Een foto van een zak kant-en-klaar iets van Iglo, ik denk dat kunnen we beter! Een pasta met kip en spinazie… maar dan zoals het mij wat lekkerder lijkt!

Iglo Roerbak Senstatie??

Toen ik de foto kreeg dacht ik meteen… bah waterige bende, dit kan je toch niet menen? Wie bedenkt, produceert en verkoopt zoiets? Het ziet er niet echt lekker uit, het schijnt redelijk te smaken maar ik denk dat het beter kan en eveneens op een simpele manier!

Okay zo snel als dit, hup in de pan en opwarmen gaat niet lukken, maar vers is volgens mij niet veel ingewikkelder en een stuk lekkerder!

Deze foto’s kreeg ik van de kant-en-klare roerbak maaltijd van Iglo

simpel en snel pasta gerecht simpel en snel pasta gerecht
Simpel en snel pasta gerecht

Zelf gebruikte ik twee uien, 250gr champignons, één paprika, 400 gr kipfilet, 400gr spinazie ala cremé (uit de vriezer) en pasta. Eerst maakte ik een marinade van olijfolie, ketjap manis, kerrie en paprika, daar deed ik de kipfilet een poosje in. Vervolgens bakte ik de kipfilet, voegde even later de uien, champignons en paprika toe. Zodra alles ene beetje zacht is geworden gooi in de spinazie erbij en kook ondertussen de pasta.

Als de pasta gekookt is laat ik het uitlekken in het vergiet, als de spinazie warm is en het door de kip, paprika, ui en champignons geroerd is kan de pasta erbij in de wok! Snel, simpel maar vooral… erg lekker!

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge