Soms heb je van die dagen dat je maar niet kan bedenken wat je zal gaan eten, maar in eens herinnerde me in ene het berichtje met foto van een nichtje! Een foto van een zak kant-en-klaar iets van Iglo, ik denk dat kunnen we beter! Een pasta met kip en spinazie… maar dan zoals het mij wat lekkerder lijkt!

Deze foto’s kreeg ik van de kant-en-klare roerbak maaltijd van Iglo
 

Zelf gebruikte ik twee uien, 250gr champignons, één paprika, 400 gr kipfilet, 400gr spinazie ala cremé (uit de vriezer) en een zak pasta. Eerst maakte ik een marinade van olijfolie, ketjap manis, kerrie en paprika, daar deed ik de kipfilet een poosje in, vervolgens bakte ik de kipfilet, voegde even later de uien, champignons en paprika toe. Zodra alles ene beetje zacht is geworden gooi in de spinazie erbij en kook ondertussen de pasta.

Als de pasta gekookt is laat ik het uitlekken in het vergiet, als de spinazie warm is en het door de kip, paprika, ui en champignons geroerd is kan de pasta erbij in de wok! Snel, simpel maar vooral… erg lekker!