Reader Interactions

Comments

 1. Tanja says

  Mij persoonlijk maakt het niet uit wat mijn kids dragen.. als ze zich maar fijn voelen. Een van mijn dochters vind dit wel fijn, omdat er dan in haar kleding niet staat aangegeven dat het jongenskleren zijn… scheelt een hoop gepest hoopt ze

 2. Sabine says

  Persoonlijk vind ik het ook een beetje onzin. Mij zou het namelijk niks interesseren of mijn fictieve kinderen (want heb ze niet) jongens- of meisjeskleding dragen. Ik zou ze lekker aantrekken wat ik leuk vind. En zelf loop ik ook weleens in een trui van m’n vriend. Dus labels boeien me eigenlijk niet en ik denk dat dit voor meer mensen geldt. Heel gedoe om niks dus denk ik.

 3. Michal says

  Wat fijn dat jij hier over geschreven hebt!
  Ook ik ben mij rot geschrokken van de reacties.
  Ik vraag mij altijd af wie zijn die mensen die zo heftig reageren.
  Mij maakt het totaal niet uit ! Ik vind het juist ontzettend goed en leuk van de HEMA.

 4. Iris says

  Ik vind het een prima idee, maaaaaaaaaaaar praktisch vind ik het niet echt, nu moet ik online door 110 shirts scrollen, terwijl ik anders toch wel de filter op jongen of meisje zette

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge