Een week of drie geleden kwam ik op Facebook hele leuke raamstickers tegen, huisjes met daarbij stickers om er een sint en kerst tafereel van te maken. Helaas verkocht de winkel ze niet zelf, een week geleden kwam daar in eens een berichtje voor bij van Mini Bini met soortelijke, herbruikbare stickers!

Raamstickers van www.minibini.nl

Op de Facebook pagina van Mini Bini kwam ik dit bericht tegen, deze moest ik gewoon bestellen ik besloot twee setjes te kopen om één raam in het thema van de feestdagen te maken. Nu staat Sint met zijn paard en de pieten erop, op 6 december mag hij vertrekken en komen er kerst items bij de huisjes.

Te weinig raamstickers…

Nu blijkt het raam te groot voor het aantal stickers en was ik ‘genoodzaakt’ nog een setje te bestellen, maar zeg nu zelf het moet wel goed zijn, niet half!

Te weinig, ik kocht er een vel bij!

Het bijbestelde setje stickers is er inmiddels, vandaag maar eens op het raam plakken! Over twee nachtjes kan sint samen met zijn pieten terug in de envelop en kunnen de kerstbomen, davidster en de arrenslee erbij.

De raamstickers zijn herbruikbaar, ik betaalde per setje € 7,50 !
Sabien, bedankt voor de snelle en goede service!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge