Tja en dan was het voor mij dit jaar werken, werken, herdenken, werken en vieren! Maar zooo leuk weer 🙂
 
Heb me weer ingezet voor het 4 & 5 mei comiteé Wageningen, het was leuk!

3 mei voorbereidend werk gedaan, 4 mei idem en daarnaast de horeca voorbereid, en de voorraad gecontroleerd (en bij besteld) etc. en de catering op alle drie de dagen.

Op 5 mei om 07.15 op de Dreijen! Wiskunde gebouw geopend voor de musea, daarna bespreking in het Scheikunde gebouw, porto’s werden uitgedeeld en iedereen werd aangegeven waar zijn post was (ja er zijn maar een paar vrouwen… ‘t gros is mannen).
Zelf was ik bezig met de horeca in de veteranentent en het tappunt bij de veteranentent. Helaas verliep niet alles helemaal goed, maar het is allemaal redelijk goed opgelost! Daarnaast het aansturen van de vrijwilligers voor het verdelen van de lunch en s’avonds het avond eten.
Al met al was het weer een leuke ervaring!
 
s’Avonds ben ik met mijn zusje de stad nog in geweest… en hebben we gevierd dat het goed is gegaan met het projectbureau 🙂
 
 
 
Aan het werk….

 

 
 
 Vieren….
 
 
 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge