Herfst... waarom?Het is overduidelijk herfst momenteel! Veel regen en soms met harde wind, de natuur maakt rare sprongen. Eikels vallen door het rare weer al een dikke maand uit de boom. Dagen als gisteren en vorige week dat de regen maar blijft komen, mogen van mij ook wel weer voorbij zijn. Het is geloof ik wel duidelijk, de herfst sla ik liever over! Dit is een typisch Nederlandse blog…. gezeur over het weer!

Herfst… mag ik hem overslaan?

Als ik één seizoen qua weer kon overslaan zou het de herfst zijn, vaak zo nat en winderig, Ik hou van het voorjaar, dat is echt de periode dat ik leef, heerlijk! De zomer is ook wel goed, maar Nederland is een land van extreme wat dat betreft zo is het 16 graden en een paar dagen later loopt het kwik tot 38 graden. De winter, ik mag de winter stiekem wel…. alleen heb ik liever de sneeuw en hoop ik altijd dat de regen zoveel mogelijk weg blijft.

Herfst... waarom?

Niet alleen ik maar ook de meisjes hebben het niet zo op regen, het liefste gaan ze nog met de auto naar school als het regent. En dat terwijl het vijf minuten lopen is naar school, dus hup capuchon op en gaan met die handel. De paraplu is hier nooit zo’n succes aangezien een paraplu vaak alle kanten op gaat (door die fijne wind die er dan ook regelmatig is) behalve boven mijn hoofd, waar ik hem dan met alle macht probeer te houden terwijl ik de kinderen ook nog in de gaten probeer te houden met paraplu. Kortom, liefst geen paraplu voor ons!

Ik mis de zon…

Naast het weer mis ik gewoon de zon, de stralen op mijn huid… het gevoel waar ik blij van word, de vitamine D. Dit jaar heb ik besloten om een multivitamine te gaan gebruiken als aanvulling, hopelijk helpt het iets. Onze oudste slikt al medicijnen en extra vitamine en onze jongste krijgt nu ook een multivitamine tabletje. Hopelijk helpt het iets om de herfst wat beter en optimistischer door te komen!

Terugkomend op het weer en de herfst, ik heb er de komende maanden dus wat moeite mee vermoed ik. Het seizoen herfst is niet mijn ding! Als ik dan toch wat moet noemen wat leuk is aan de herfst is het dat ik mijn omslagdoeken heerlijk kan gebruiken, herfst thee vind ik lekker en de mooie kleurtjes van de natuur.

Welk seizoen voel jij je op je best? En welk seizoen zou je het liefste overslaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge