23 oktober 2015 OuwehandsAl jaren komen we er, onze oudste dochter was een jaar toen we het eerste abonnement cadeau kregen. Tot op de dag van vandaag hebben we een abonnement op Ouwehands Dierenpark en nog elk jaar komen we er vaak en genieten we van de uurtjes die we daar doorbrengen! Zo ook tijdens de herfstvakantie, samen met nichtje Lianne gingen we op pad! 

 

23 oktober 2015 OuwehandsOnze afspraak stond al een poosje en de voorspelling van het weer was goed, dus we vertrokken richting Ouwehands. Natuurlijk weer drukker dan druk, logisch gezien het mooie weer en de schoolvakantie. We zijn begonnen in RavotAapia rustig zitten, even wat drinken en lekker spelen! Het was er nog relatief rustig dus de meiden konden lekker hun gang gaan.

23 oktober 2015 OuwehandsDaarna door het park gaan wandelen, de meiden weten haarfijn de weg en wilde direct door richting het beren bos. Vlak voor het beren bos zitten de capibara’s, moeder en kind en iets verderop zit het ‘opperhoofd’ van de groep.

 

 

23 oktober 2015 OuwehandsEen, ik dacht zadelbekooievaar met jeuk 😉

 

 

 

 

 

23 oktober 2015 Ouwehands

We komen dus echt al wat jaartjes in Oudehands, echter nog nooit zagen we de zeehonden zo goed zwemmen. Het water was helder het bassin helder, was erg leuk!

 

 

 

23 oktober 2015 Ouwehands

Onze meiden zijn gek op veren, met name de oudste en nog altijd is een mooie gekleurde veer van een ara of papegaai een klein wensje, wie weet ooit!

 

 

 

 

Als laatste gingen we nog even langs de giraffen, het was er lekker rustig zo aan het einde van de dag. Ze kwamen geregeld even langs wandelen.

 

 

 

En deze wat agressieve struisvogel, was echt een onvriendelijk exemplaar

 

 

 

 

 

Het was echt weer genieten al met al, eind oktober en prachtig weer.

Binnenkort maar eens een keertje gaan op een rustig moment, onder schooltijd als de meiden studiedag hebben of een keer meteen uit school op een dag dat andere kinderen tot later op de dag zitten.

Bedankt voor de gezellige dag Lianne! Op naar de volgende keer!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge