In eens weet ik weer waarom ik eigenlijk nooit iets verkoop via marktplaats, geen handel van mij meer op marktplaats voorlopig. Mensen lezen niet, doen maar wat en willen zo snel mogelijk en zo veel mogelijk voor zo weinig mogelijk geld.

Vorig jaar besloten we dat we dit voorjaar de bakfiets zouden gaan verkopen, de oudste fiets immers alles zelf en de jongste kan nog achterop maar is ook op het punt aangekomen dat ze zelf kan rondfietsen. De bakfiets ging vorig jaar de garage bij mijn ouders in om er onlangs pas weer uit te komen om schoongemaakt en gefotografeerd te worden.
 
 
Vervolgens een leuk, maar eerlijk verhaaltje met wat details op marktplaats en Facebook. In de advertentie zetten we vraagprijs € 475,–, maar bieden mag vanaf € 400,–. De telefoon van de man in huis staat roodgloeiend net als mijn mail.

We kregen berichtjes als,  voor € 100,– kom ik hem nu ophalen! Kunt u hem voor € 150,– even voor ons vasthouden? Het weekend kom ik hem ophalen voor € 250,–. Mensen kunnen en willen gewoon niet meer lezen en reëel nadenken.

 
De bakfiets is inmiddels verkocht, van het geld hebben we een fiets voor de man in huis gekocht dus weer goed besteed!

Verkoop jij wel eens iets via marktplaats en hoe is jouw ervaring?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

  1. Ik doe het eigenlijk niet meer, althans lang niet meer zoveel als vroeger.
    De lol is eraf, de mensen zijn zo enorm brutaal en denken dat je alles voor een prikkie weg doet.
    Jammer, want ik heb er ook veel plezier van gehad. Al mag ik niet klagen over onze laatste aankopen via Marktplaats 🙂
    Groetjes
    Joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge