Zoals de meeste die hier lezen wel weten brengen wij best wel wat tijd wachtend door. Ik hoor ‘nieuwe’ lezers denken, ja hoor… natuurlijk iedereen toch? Ja, klopt! Echter ik heb het over het wachten in wachtkamers omdat we met één van onze kinderen erg regelmatig bij specialisten zijn betekent dat automatisch ook best veel wachten.

Neem bij de vele bezoekjes een moeder die nooit te laat wil komen en er dus erg tijdig (lees te vroeg) aanwezig is en tel maar uit. Minimaal één keer per week zit ik wel in een wachtruimte te wachten, in de meeste weken van het jaar zijn het meerdere keren per week. Soms samen maar soms ook alleen (en dus wat langer) omdat dochterlief dan bij de behandelaar binnen is en ik in de wachtkamer op haar wacht.

Maar wat doe je nu eigenlijk in die tijd? Soms heb ik mijn laptop mee als ik nog wat werk moet verrichten maar meestal is het een haakwerkje of een tijdschrift. In het begin nam ik ook wel een boek mee, maar daar is de tijd eigenlijk net weer iets te kort voor. Daarnaast hebben we ook nog ons inmiddels (bijna) alles kunnende telefoontje, dus even snel de mail kijken, facebook, twitter of even het nieuws lezen.

Wat doe jij als je langere tijd in de wachtkamer zit? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge